PANG BOOM AJ

Skrivet: 28/1!!

Jag har lite dåliga nyheter idag, har verkligen mått jätte dåligt hela dagen. Inte för att jag är sjukt, utan för att jag är skadad. Idag har jag varit hos Peter Andersson på Trelleborgskliniken, jag gick dit tillsammans med Dajana efter vi varit och käkat lunch på Istanbul. Jag käkade enbart kycklingsallad, åt inte ens upp hela.. Kunde inte. Mådde illa. Orosilla ni vi vet? Ja, skitsamma.. Gick dit och jag och Dajana skojade en del när vi satt och väntade på honom.. Jag kunde höra Dajanas röst medans hon pratade, men hennes röst kändes så långt ifrån, det ända jag hörde en stund var mina hjärtslag.. Det var inte: Padam padam, utan det var.. hjärtslag som.. pam pam pam pam pam.. förstår ni? Peter klädd i en snygg Gantväst kom och hälsade, pratade om pappa lite och vad han sysslade med nuförtiden, kändes precis som om Peter och jag hade känt varandra hela livet.. Eller ja, hela mitt liv.

Han såg på mig att jag var nervös, jag kollade inte på honom när jag pratade.. kollade på hans foto på sina succedöttrar och började prata om dom. Man kunde se hur stolt han var över dom, det hade jag med varit.. Den äldsta dottern hade varit på Bosön och tränat med landslaget för 16 åringar. Stort.. jävligt stort enligt mig.

Jag fick lägga mig ner, dra upp byxan och han började känna.. Dessförinnan hade jag berättat hur allt gått till, fasten det var suddigt.. Mitt hjärta slog.. snabba hjärtslag.. Kunde knappt andas.. Ville ha någon som fanns inne i rummet, typ mamma eller pappa.. Eftersom dom vet vad det är som händer med skador osv. Tillslut började jag tänka "Hallå, Bina.. inte ska du fan tro det värsta ALLTID! Tänk positivt!" .. Yeah, right! Peter kände, vred, böjde knäet och tryckte.. Han tog mitt vänsta knä, böjde och vi kunde höra klick-ljud, han tog mitt högra knä... INGET LJUD ALLS. Jag kollade upp mot Peter för att se hur han reagerade.. När han började med meningen "Jadu, Sabina.. Känns jävligt tråkigt att ...." Sen hann han inte längre. Då började jag gråta, jag grät och sa "Det är ingen som fattar, hur jävla mycket jag älskar att idrotta, hur jävla mycket jag njuter av varje jävla svettdroppe som kommer ut ur kroppen. Hur jag älskar när jag får mjölksyra i benen, när jag kan peppa min lagkamrater.." Ingen förstår.. Han kramade om mig och sa "Vi ska inte måla fan på väggen än".. Vi pratade om mitt korsband som sitter i knäet.. Vi, jag och Peter kunde konstatera att mitt inreledband är uttänjt, på en skala från 1-3 så var det en 1:a vilket var jätte positivt, enligt honom då.. Och fästet som sitter vid ledbandet var inflamerat. Och ja, sen är det något med mitt korsband som är av/halvt av? Ja, vi vet helt enkelt inte. Och som Peter sa, inte ska vi måla fan på väggen än! Nej!!! Jag ska till ortopeden på tisdag med pappa och jag ska få en tid till magnetröntgen, för att få, svart på vitt om något är av. Om inget är av.. är det bara till att träna musklerna kring knäet och göra det starkt. Om korsbandet är av och jag ska opereras så är jag tillbaks på banan i Oktober.. eller nått?

Det känns skitbra att mamma, pappa och Danne finns bakom mig. Grät som om jag vore ett vattenfall idag, när jag pratade med mamma i telefon och pappa med. Dom finns bakom mig, tröstar mig nu när jag faktiskt mår skit av detta. Danne kramade om mig och sa, att detta är inte hela världen, det går att fixa.. Bara man tränar rätt.. Och det har han rätt i. Alex och Stisse (Mina tränare, som verkligen är skitbra!) stöttar mig till 1000% och det känns bra.. Det var som Stisse sa, det handlar bara om hur mycket tid man vill lägga ner på att bli frisk.. Och han tog orden ur min pappas mun. För precis det Stisse (STEFAN!!!) sa är det pappa sa. Och jag sa till pappa "Jag ska bli frisk, jag ska springa runt där med det gula C:et runt min vänstra arm och mana på mina tjejer".. Jag ska göra allt. Det är det som Stisse också sa, det sitter i huvudet.. Han man rätt inställning så KAN MAN. Så är det bara!

Mamma sa åt mig att "Om du ger dig fan på något Bina, vet du om att du kommer fixa det" och ja, så får jag tänka nu med. Fast just nu är det svårt, jag ska försöka lägga över all denna jävla sorg eller vad man ska kalla det, till något bra.. Till något positivt, det kanske inte är av.. Det kanske bara är mitt ledband, om det är korsbandet.. Ska jag fan se till att träna stenhårt för att vara i den form jag är i tills nästa år. Så är det bara! Ingenting ska få stoppa mig från det jag älskar mest. Och om jag så ska träna varje dag i 10 år. Så ska jag fan vinna, över det jävla KORSBANDET!

Ett tips till alla idrottar, träna för fan era muskler runt ert knä, gör det starkt. Så slipper ni skador.. som jag råkat ut för. Vill bara tacka Peter, som tröstade mig.. och kunde ge besked på vad det verkligen var för fel på mitt knä.

Frida fick mig på bättre humör ikväll. Vi såg SATC i huset och bara mös. Jag gillar det! Nu ska jag sova och drömma om korsband.. NÄ!! Jag ska drömma om Favvo, eftersom jag är lyckligt lottad över att få ha honom i mitt liv.

Godnatt!


I don't care - We don't care?

Happ. Då har man varit ute i huset idag igen, blev en del SATC avsnitt och en del snack. Älskar att bara ta det riktigt lungt och ladda inför helgen. Sjukt skönt är det :-) Min kropp är helt förändrad, jag känner mig som en fet kossa för att jag inte tränar. Hate it! Att jag inte har någon jävla ordning på livet gör inte det hela mycket lättare. Vill ha ett fast jobb och mål att sträva efter. Mitt körkort är precis bakom hörnan och när jag klarat det så slipper jag pressen från alla, som verkligen tjatat på mig. Då har jag gjort dom nöjda, men jag själv då? Vad ska jag göra för att JAG ska må bra? Vad ska jag ha för mål? Jag ska jobba helt ärligt nu, röven av mig och sen göra något kul? Ska jag resa? Jobba i Grekland.. kommer jag göra min föräldrar stolta? Finns miljontals frågor som jag vill ställa till mig själv och tro mig, jag gör det alltid.. men har inget bra svar. Så här sitter jag, ensam i vårt vardagsrum och tänker så hjärncellerna skriker efter paus. Men just nu, låter jag dom jobba... lite till.

Jag måste ju acceptera kommentarerna ni skriver.. Idag valde jag att INTE lägga ut en kommentar.. för jag tyckte den var så förbannat dum. Eller ja, jag vet egentligen om det är så folk ser mig.. som en ytlig bitch? Blir bara så förbannat besviken på folk som inte har något att göra. Men å andra sidan, deras skit blir min styrka. Jag vet hur jag är som person och anser inte att det är något fel i min personlighet.. Men ja, tycker att det är tråkigt att man ska "förstöra" min onsdagskväll för en avundsjuk kommentar! Nu lämnar vi det...

Ush, ni anar inte så jobbigt det är att ha en fet ångest i kroppen. Jag behöver någon som kramar om mig och säger att.. "Du fixar detta Bina, jag vet det!" .. Jag behöver sånt! Ställde klockan på sju idag, inte ENS DET KLARAR JAG.. att gå upp klockan sju? VAD HÄNDER MED MIG?

Nu önskar jag att Mange var hemma, så hon kunde ta mig i kragen.. uppmuntra mig, krama mig och ge mig tips och goda råd. Nu står jag där igen... botten. Nu borde jag sluta skriva, jag vet det.. Saknar Favvo så det gör ONT i hela kroppen.. verkligen.. åååååårh. Nu fick man tårar i ögonen.. men saknad är fint.

Vill säga tack till Jeppa som lånar ut sin gamla mobil till mig, så att jag slipper Pontas som verkligen inte längre bör användas. Hehe! :-) Super snällt i alla fall!

Sov så gott alla.. Det finns en Mr Big och en Carrie i varje stad.. bara så ni vet!

Puuuush it baby

TJAAAAAAAA! Igår typ vid 01 - tiden dog mitt internet. Precis när jag pratade med Emma på MSN och Tommy. PANG. DOG DET. Men idag fixade jag det ;-) Borde bli typ.. dataexpert eller nä.. HAHA! :-) Nu tänkte jag börja med maten! Vi hörs sen!

When i leave for the night..

PH är himla sjukt. Att Cimon (min älskling!) åker är ju helt jävla stört. Riktigt stört, faktiskt. Sen nu åker den blonda bruden, hon förtjänar att åka. Hon har ju inte varit där så länge! :-)

Mamma kom precis hem typ, hon ser ut som en pepparkaka. Jättebrun och fin. Hon började såklart gråta när hon kom hem, för hon hade saknat oss så mycket! Gulligull! Angående det förra inlägget handlar det såklart om Rhodos. Har verkligen beslutångest. Pratade med Kerrys Johan igår och han tyckte jag skulle åka.. Ja, vi får ju se vart jag hamnar. Imorgon ska jag upp klockan sju, mest för att jag ska kunna sova på kvällen! :-) Så vi får väl se hur trött denna svensken är! Ska förmodligen gå en runda på morgonen, det är ganska skönt.. Om det är fint väder.. Och inte -30 grader då dvs.

Fy vad jag saknar innebandyn. Jag blir helt psykiskt störd när jag inte får träna. ÅRH! Ska upp på träningen imorgon iallafall, hatar hatar hatar att inte kunna träna!!!!!!

Ångest de luxe

Jag har beslutsångest. Jag hatar detta. Om jag åker, åker jag den 29 maj till den 29 augusti. Ångest. Vad fan ska jag göra? ÅNGEEEEEEEEEEEEEEST!

Hade varit en magsik upplevelse. Jag vill :(

Congraaaaaaatz

Danne kom med i Skånelageeeeeeeeeeet! Jag är en stolt syster ♥


World behind my wall

Idag kommer mamma och gänget hem och jag är superglad för det! Alltid skönt att ha henne hemma och hon är säkert jätte brun, hade varit konstigt om hon INTE var det kanske! :-) HAHA! Tänkte gå ner och sola lite nu snart, egentligen orkar jag inte.. men jag måste! Favv kommer hem om bara 12 jäkla dagar!!! Finns ingen som längtar så mycket som jag! :-) Nej, om man skulle .........


Jag och Robbie på A9 i fredags! En världsklass vän!


God natt Sverige

Tack för alla era fina kommentarer angående min "förvandling" :-) Super skoj att ni tycker det är fint, själv har jag nog inte vant mig än och kommer aldrig göra.. Men ja, såhär får jag se ut i några månader innan jag är tillbaks i mitt rätta jag! Men som sagt, tack som fan för era kommentarer. Det värmer i hjärtat!

Nu ska jag sova, ska upp om 6 timmar! Imorgon börjar mitt nya jag, dvs. SLÄNG CIGGEN och GÅ TILL GYMET! Bra va? Sov så gott och dröm så sött... (Ps. Saknar magiska, han är bäst!)

 
Imorgon kommer mamma och gänget, ska bli riktigt jäkla skönt att få krama om henne och få höra hennes röst!! JAG HAR SAKNAT DIG MAMMIE!


Crazy bitch


Sådär.. Nu kan ni göra det ni är så bra på.. DÖMMMMMMAAAAAA!

Brownie

Ja, dålig update. Sorry för det. Mycket har hänt, som tillexempel att jag har färgat håret! Brunt.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Har precis lyxat till det med lite bastu.. är riktigt jävla trött idag. Ursäkta ordvalet, mer för att ni ska förstå hur trött jag verkligen är ;-) Sov så gott alla, så hörs vi imorgon!

Saknar magisk.. ♥

Cuz' I adore you

Gud vad jag är trött i huvudet nu! :-) Min kusin Filip kom vid fem tiden och hjälpte mig med teorin, eftersom jag verkar vara den trögaste i Trelleborg så behöver jag lite extra hjälp! Klarade iallafall ett prov nu ikväll, så det känns skitbra! Tack för hjälpen älskade kusin!!! Provade på ett annat test med, fick 59 på första försöket och det är ju ändå helt okej. Bara 4 fel för att vara godkänd. Men ska till körskolan imorgon igen och plugga lite, lär behövas! ;-) Känner att jag är på G nu, vilket är riktigt skönt!

Tack för era fina kommentarer, blir tiotusen gånger roligare att skriva när ni ger mig respons! Till och med gamla inlägg har ni kommenterat! Thank u! ♥

Eftersom jag varit dööö flitig idag ska jag och D ut och fota lite vid flaningen (avkoppling!), kanske en ny headerbild? Eller bara lite nya foton! Hade varit magiskt!



Hur har er dag varit? Några planer inför helgen?

1. Don't you black or white me




Skjorta; Crocker (JC) JM (Weekday) Skärp/linne (Hennes & Maauu) Skor; Converse

I do it for you

Min present var: En kram och en puss på kinden av Favv!!!!!!! Finns ingen sötare människa på jorden! Saknad är fint, då inser man vad en person betyder för en! Nu är det bara 17 dagar kvar!

<3


Dj blow my speakers up

Nu blev det pannkaka av maten ändå! Jag skulle göra pasta och pastasås och råkade nog ta för mycket vatten och mjölk så nu är det helt rinnigt och smakade...... ingenting! Så lillebror och jag har beställt lite pizza.. Någon bra kock eller husmor blir jag nog aldrig!

Laterooo!

My life would suck without you

Either way, I found out I'm nothing without you ♥

Darling please don't start to cry

Idag har jag hunnit med ganska mycket, klockan är bara lite över två. Känns skönt :-) Har hunnit powerwalka, varit på körskolan och fixat en massa annat. Nu tänkte jag göra lite käka, är dööö hungrig! ;-) Tänkte fortsätta med teorin hemma, får fan panik på människor som bara klaga på mig. Men dom fattar ju inte att det snart är dags helt enkelt.. Ska bli dö gottet att slänga upp körkortet i huvet på dom! Ett tips, sköt ni ert så sköter jag mitt! Blir tio gånger bättre så!

Saknar mamma sjukt mycket, hon har varit borta allt för länge nu! Nu är det inte många dagar kvar och då är allt som normalt igen, hon skrev ett SMS till pappa innan idag "Jag är trött på att sola" .. OKEJ tänkte jag då. HUr fan kan man vara det? Snö är fint och vackert, men det är så förbaskat kallt. ÅH ;-) Vem vill inte till värmen och bara gotta ner sig i en massa goda drinkar och god mat hela dagarna? Hehe!

Tänkte gå ner till gymet en stund sen, fast jag får se om jag har ork eller lust helt enkelt :-) Känns som om jag har en massa saker att göra nu, känner mig lite stressad! Men jag får väl skriva upp alla saker jag SKA göra och sen utgå från det, man är ju bara människa.. eller hur?

Pratar med Danne på MSN, han säger att jag ska få en present från Joon? Nu fattar jag ingenting men är dööööö nyfiken på vad det är för något.. Typiskt!!! Får väl vänta tills ikväll, HEHE!

Nej, nu måste jag ta mig i kragen!! :-) Hörs sen!
Saknar dig

When love takes over

OOOOOOOOOOOOOKEJ. SJUKASTE NÅGONSIN! PRATADE PRECIS MED FAVV PÅ FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu kommer jag sova gott.. verkligen!!!

Saknar dig, magiska ♥

Wake up in the morning feeling like P Diddy

Okej vänner! Jag har försökt få rätt på min design i 2 timmar nu, är absolut inte nöjd med den.. men den får helt enkelt vara så tills vidare! Klockan börjar närma sig 03.00 och jag är ganska trött :-) Ni sover säkert jätte gott nu och det gör ni ju helt rätt i. Nej, jag borde gå och lägga mig.. kanske jag slipper blåa ringar under ögonen imorgon! :-) Sov så gott vänner!

Xoxox

ÅÅÅÅÅÅÅH GUD DET GÖR SÅ ONT..

... ATT NÅTT SÅ NÄRA KAN VARA SÅ LÅNGT BORT

"Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva"
- Min finaste Håkan! Han citerar det som ploppar upp i mitt huvud ibland. Han tar orden ur munnen, han berör mig så himla mycket.. Helt sjukt. LÄS HANS TEXTER. Dom är så fina, vackra, ååååååååårh.. Magiska!

Nej. Nu ska jag äta en macka eller två och vänta på lillebror. HAN ÄR MITT ALLT


I am alright....

Jag får för fan myror i brallan av att kolla på vår träning. Det känns som om jag känner varje liten cell i kroppen som hoppar och skuttar för att jag så himla gärna VILL träna, springa, tacklas och skjuta.. Men som sagt VILA är det viktiga nu, så att jag blir frisk i mitt knä. Hatar ordet VILA, får rysningar bara jag hör det satans jäkla ordet. ÅRH! ;-) Nu kollar jag handbollen, sådär kul att kolla själv MEN.. ganska skönt med! Tänkte måla mina naglar lite och sen platta håret, orkade inte det innan när jag duschat.. Det är så tråkigt :-) Hehe! Fick SMS ända från Hawaii, blir så varm i kroppen när du hör av dig! Favv!!!!!


Best memories



Själv har jag sjukt mycket att stå i imorgon, orkar inte ta tag i saker och ting när inte mamma är hemma och tjatar på mig. Fast idag sa pappa att vi varit duktiga hela förra veckan, så ja.. lite + poäng får vi ju. Fast jag vet inte vad Danne får plus för? ;-) Nåväl. Ska till banken imorgon, sätta in pengar + fixa en massa konton och sen ska jag träffa Jonas för tider nu till Januari och Februari. Jag ska jobba röven av mig och bli snuskigt rik hade jag tänkt mig ;-) Ska nog söka ett jobb på fredag, hoppas jag får det... HEHE! Nu ska jag ta på mig lite mer ordentliga kläder och ringa Jojeeee! Hade BÄST!

I want everybody to get down, cause we about to shut down


Har på lite myskläder, eftersom jag var och solade innan och tog en dusch när jag kom hem.. (angående solningen..jag vet.. är typ.. beoende!) nej, men vi käkade först på Istanbul jag och D. Snart kommer hon hit, vi ska fortsätta kolla resor! Det kommer bli kalas.. Vad tycker ni om brillorna? Coola va? ;-) Nej. Nu ska jag göra mat till lillebror som ska på Skånelagsuttagning idag!

(OKEJ. Jag ville fan bara vara trevlig och säga "kul för dig".. sen får man skit tillbaks. Du har verkligen förändrats till det sämre. Och jag står för vad jag tycker. Så är det bara.. Men du verkar verkligen inte kunna vara vänner.. ÅRH! Du har sabbat min jävla dag!!!! Vill nog aldrig mer prata med dig.. ALDRIG NÅGONSIN!!!!!!!)

GC


En annan kollar på resor. Magiskt ... ;-)

Starstrukk

GRATTIS FANKAN PÅ 19 ÅRSDAGEN! HOPPAS DU FÅR EN MAGISK DAG! LOVE U!!!!
- - - -
Let's walk the bridge to the other side, just you and I
I will fly, fly the skies for you and I
I will try until I die for you and I


TJABBA TJENIZ PENIZ TJOLLAHOPP! Allt bra med er? Med mig är det strålande! Jag har kommit på varför jag är så förbannat trött hela dagarna långa, vill ni veta varför? BRIST PÅ VITAMINER!! Där har vi ju det! Jag har inte käkat någon frukt på hur länge som helst och jag har INTE tagit mina vitaminer (ni vet, brustabletter!) som jag ska, eftersom dom smakar typ, kräk! Så om jag ens ska klara av mina dagar, måste jag nog börja med det igen.. Även fall det smakar kräk eller hallon. Hehe ;-) Snart är det ju min födelsedag och jag har knappt kommit på vad det är jag önskar mig :-( Alltid lika svårt.. Ska kika lite på olika hemsidor vad som kan vara intressant och inte! ;-) Heheeee... Nej, vi hörs senare!

Sköt om er!

Sov så gott!!


Godnatt ♥

HEJ

Det var någon som underade var jag har köpt min kjol som jag har på bilderna @ Jojes place! :p Den har jag köpt på ÄLSKADE Gina! ;-) Tror den bara gick på 199;- riktigt billigt och bra!

Yey! Har inte gjort så mycket ikväll, bara kollat handboll och lite på PH. En bra kväll. Är ganska trött nu, ska till gymet imorgon bitti. Någon som vill med? :-) Sen ska jag fixa lite tider med Jonas, så jag kan få ihop en lön denna månaden med! HEHE!!! Stockholm är helt bokat nu, Pavla och Limpan fixade det idag! Tur jag har dom ;-) Ska bli skitskoj! Hoppas att FCH och Warberg är i final, hade varit fantastisk kul!

Just det.. Cimon i PH är helt sjukt jävla HET. HOTTIE. SEXIG. BAXIIII. HAHAHAHA!!!!!! Nu blev jag 14 igen!:-(


Sauna!

Är helt röd i huvudet efter solningen, det tar väl ett tag innan man ser om man fått färg eller inte? ;p Nu ska jag iallafall basta! ;-) Hörs seeeeeeeeeeeeen!

Drop down

Idag är jag ganska pigg. Tur är väl det? :p Har varit och solat i 20 minuter, känner mig fortfarande som en blekfis.. Meeeeen vad gör det? Får väl börja använda brun utan sol eller nått. Haha! Håller på med maten till lillebror, snart ska jag bege mig till skolan. Allt är så jävla klyddigt där.. Har man kommit in eller inte? AAAARH! Får damp. Men men, magen kurrar och snart är jag fit for fight iallafall. Ska kolla lite olika skolor runt omkring GBG. Tänkte söka in, hade varit kalas! Få in lite nytt i livet är fan aldrig fel :p

Om inget annat så tycker jag vi hörs lite senare.. Laterooo!

GRATTIS!!!!! :D

Först vill jag bara säga grattis till Emma som faktiskt fyller 21 idag! :-) Grattis snäckan! Hoppas du får en fantastisk dag! ♥



OKEJ. Jag håller på med det sjukaste någonsin! Fick ett erbjudande för typ en vecka sen som faktiskt är GANSKA lockande, men ganska sååååå riskabelt mitt i denna jävla röran. Jag vill samtidigt som jag känner att det kan vara fel. Men att åka och hälsa på en vän är väl inget? :-) Tågbiljett dit och hem går bara på 298 spänn och det är ju INGENTING. Äh, ska sova på saken.. Vet bara att jag hade nog själv uppskattat det ganska mycket.. Att åka själv är ju, en erfarenhet det med? Viiisst? :p ÅRH. Hatar denna jävla soppan! Vi hörs imorgon istället lovers. Ni är bäst.

Latero!


<3


uuuuuuuuuuuh! saknar Favv så det gör ont..

Nä, just det!




Trött :(

Jag är helt slut idag! Och jag vet inte ens varför? Ah, ska iallafall snart ner och sola så fort Grekjävlen är klar! Sen ska jag göra mat till mig och lillebror, som faktiskt är på praktik idag i Malmö. Han skickade SMS innan, han var dööö hungrig så jag ska göra extra mycket mat idag till honom! Vad gör ni idag då? Kan slå vad om att ni inte har lika tråkigt som jaaaaaag!:(

Lägger förresten upp mina bilder på FB nu! ;-) Kika in där vetjaaaa!

Ge mig en vinterdrog


BARA FÖR ATT JAG SKA SE KENT I MALMÖ den 14/3 ♥
JAG ÄR REDAN SJUKT JÄVLA TAGGAAAAAAAD! ;-)

Higher

God morgon/eftermiddag! ;-) Har verkligen fått sova ut idag, känns skit bra! Idag har jag inte planerat så mycket, tänkte mest ta det som det kommer. Like it that way! :-) Ska sola sen med Grekjävlen så inte Favv är brunare än mig när han kommer hem, fast å andra sidan tror jag han är det ändå! ;-) Fick förresten ett SMS av honom imorse, han hade det kalas! Så det var skänt och höra!!! Nej, nu ska jag käka frukost och duscha!! Laaaterooo fuckers! ♥

@ Jojes place


Tjejen med världens största hjärta

HK var pepp!! ;-)

Sara / Linn / Lina! :-)

Sara var lika söt som vanligt :-)

Hanne / Frida / Jenny!

Nämeeeeeeeeeeen, min lilla älskling juuuuu! :-)

Joje sexy bitch/värdinna/födelsedagsgris ♥

Sofia Andersson klädde verkligen i rocktema! :-)

Frida / Jenny / Jag

Konstig tjej som var hos Joje! ;-)

.. Hon satt aldrig still!!! OOOH..

Herregud! ;-)

Självgod? Äääh, kanske när det är spriten som tar över. Rollliiiit hade jag iallafall. Tackar Joje för en riktigt rolig förfest och alla tjejerna som befann sig där. Har alltid lika kul med er ;-) Blev bjuden på god mat (Magiskt!) och sällskapet var som jag nämnde innan, riktigt kul! Hade skoj på Horizont också, dock har jag en jävla massa minnesluckor. Minns bara att någon jävel skadade mitt knä igen, satt ner nästan hela kvällen och när jag skulle upp och "dansa" lite, blev det bara skiiiiiiiiiiiiiiiiit! :-( Fast idag är det bra igen, som tur är....... Tackar iallafall Axel som stod ut med mig hela jäkla kvällen, är väl skyldig dig typ 3836356353 kaffefikor. Men vad gör man inte för sina vänner? Kom sedan hem och spelade sexy bitch typ 11 gånger i rad, välte ett glad med vatten.. (det gick sönder såklart!) Ah, ja. Ni förstår kanske hur det slutade. Somnade ganska snabbt och när jag vaknar säger jag "Fan vad skönt att jag sovit hela natten" - "Bina, du har sovit 3,5 timme".. JAHAAAAAA.. "när kom jag hem egentligen?" HAHA! Nollkollbadboll. Rollliiit hade jag! ;-) Kollade vår match på lördagen, vi förlorade :-( Skit oxåååå. Det gjorde herrarna med, det är också "skit oxååå" .. Jaja. Var hemma hos Eve och sa hejdå till Freij som drar till Australien (HADE BÄST!) sen stack jag till Limpan.. Joon kom, han skulle åka hemifrån 05.30 till flygplatsem, men alla somnade i soffan, så det slutade med att han inte orkade åka hem, så alla 3 sov hos Limpan. Halv fem ringde klockan, vi sa hejdå och jag grät en skvätt när han gick. 3 veckor är lång tid för någon man har daglig kontakt med.. Dock passar jag huset!!!!!!!! WIIIII :-) Hoppas du har det bäst iallafall!! Idag har jag varit i Helsingborg och kollat innebandy (nörd?) sen så har jag gått en runda med Dajana och nu ligger jag i sängen.. Är ganska pigg. Måste iallafall ta tag i mitt liv.. hatar att vara skadad, hatar att inte kunna träna som vanligt, fast vem har sagt att man inte kan träna armar/mage/rygg? Gymet imorgon iallafall ;-) YEAH!

IDAG NÄR VI SKULLE HEM TILL JOON FÖR ATT FIXA JOONS BILNYCKEL TILL FIGGE SÅ LIGGER DÄR EN LAPP PÅ BORDET "Grattis världens underbaraste" + en hel text som han själv skivit OCH SEN LIGGER DÄR TVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KENT-BILJETTER TILL DEN 14/3 -I MALMÖÖÖÖÖÖ! Min födelsedagspresent!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI SÅ GLAD JAG BLEV??????????? JAG KAN INTE SMÄLTA DET. TUSEN BILJONER MILJONER TACK OM DU LÄSER DETTAAAAAAAA!!!!!!!! ♥ JAG ÄR GLAAAAAAD

Ps. Vill bara berätta att detta var Hanniipies bilder från i Fredags, mina har jag inte orkat lägga in. MEN DET SKA GÖRAS IMORGON! ;-) Sov så gott alla.. Ni är underbara!

Ps. saknar Favv....

You're gonna be the one that saves me

I don't believe that anybody
Feels the way I do
about you now


Don't stop believin'

Är ganska pigg nu, sådär klockan 23.06! Tänkte vika lite kläder nu, så blir pappa glad iallafall. Smsar lite med mamma nu med, hon saknar oss lika mycket som vi saknar henne. Fast jag tror vi saknar henne lite mer faktiskt. Dom verkar ha det rock'n' roll iallafall, och det är ju bra! Imorgon ska vi fira Joje vår lilla tokstolle! Ska bli lite middag och utgång, själv ska man väl ta det jääääävligt lungt eftersom mitt knä inte är riktigt riktigt friskt än. :p På lördag spelar mina PIK babes hemma mot Hjärnarp och det är fan bara vinst som gäller, tro inte att ni slipper min röst. Jag ska heja så att jag inte har någon röst dagen därpå! Heheeeee!

Nu ska jag vika kläder, vi hörs kanske senare när jag tröttnat. NIIIIII ÄR UNDERBARA!

GRATTIS JOJEEEEE

GRATTIS TILL EN AV VÄRLDENS BÄSTA SEXY BITCH - JOJEEEEEEEE! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG. FÖR IMORGON SKA VI FIRA DIG RIKTIGT ORDENTLIGT!!!!!!!!!!! LOVE YOOOOOOU ♥


I need you

Matchen igår var jätte rolig att se på, alla var så duktiga :) FCH vann med 5-11!! Och Palmstadens förstafemma var magisk...

Jag gick till skolan idag för jag trodde jag skulle ha matte, och då säger Christer.. "Bina, du är uppsatt på kvällstid".. Great tänkte jag. Bara till att bita ihop och gå dit igen klockan fem, sådär kul... sådär motiverande. Men jag sa faktiskt ge ALLT! Nu ska jag pappa och Danne snart käka lite middag, vet inte riktigt vad det blir än.. Sugen på pasta iallafall :p Saknar mamma, jätte mycket.. känns helt tomt utan henne! :( Men hoppas att hon har det kalas.. HIIIIII!

Vi hörs sen!


Party like rockstar


Håkan Hellström och jag




PUSS

GUD VAD TRÖTT JAG ÄR. Varför börjar jag var morgoninlägg med det? :p Iallafall, imorse var det tänkt att jag skulle göra en bamse frukost till lillebror som har en viktig match ikväll, istället somnar denhär idioten om. Jaja, han spelar nog lika bra för det! :) Jag skulle egentligen käka med Favv nu, men eftersom jag försov mig riktigt mycket blev det inte mycket av det.. Ska iallafall försöka sno lite tid av honom idag! :p HA!

Nej, nu ska jag gå ner och göra frukost! Hoppas ni får en underbar dag!!!!!! :D

Sov så gott =)

Nu har jag både hunnit bada och pratat med Favv i en timma! Nu ska jag sova, är jätte trött. Sov så gott finisar! :) ♥

a rush of blood to the head

Pumpar lite "sexy bitch" och bara känner att JAG VILL UT OCH DANSA! Och ja, hur fan ska det gå till med ett knä som bara låser sig stup i kvarten? AH! Jag blir så matt! ;)

Har varit hos Limpan, vi kollade en massa film bara och käkade lite chips! Inte Limpan, hon käkar bara nyttigt nuförtiden! Kul hon går in för det, hehe. Imorgon ska jag till skolan (pest och pina!) sen ska jag väl bara ta det jävligt lungt tills lillebrors match börjar eller ja, jag och Grekjävlen ska stå och ta emot biljetter till halv åtta... SEN ska vi se matchen! WIIII.. Min mobil dog för 4 sekunder sen. HATAR DEN!!!!! Jäkla skit till mobil!!!! Nu ska jag se lite PH. Sen ska jag ringa FAVV!


Hit me baby one more... TIME


Sabina K. Persson

Ser ni mitt högra knä? Ser helt fucked up! HAHA!!!!!!! Nu ska jag iallafall vara med Limpan! PUSS PÅ LIVET

VARNING!

Varning för ett förvirrande inlägg!

Hej alla lögnare, svikare, älskare och vänner! Ja, man vet ju aldrig egentligen vem det är som läser min blogg. Ofta är det folk som man avskyr, hatar och folk som man inte vill ha i sin närhet. Dom läser bara av ren nyfikenhet och avundsjuka! Och om man bor i en liten stad som Trelleborg, så vet ju "alla" vad "alla" gör. Fast jag tror nästan att det är tvärtom. Historier som ändras HELA tiden och en massa skitsnack. Det är som en liten ond cirkel i denna stan, har man inget att göra så snackar man skit, skapar nya ovänner (bara för det ska vara så!) istället för att vända på allt och se till så att man nätt och jämnt kommer överens med "alla". Äh, skitsamma.. Sitter och lyssnar på "Forever Young" med en liten remix, den är riktigt bra. Får lite sådär gåshud när jag hör den, älskar när Mr. Hudson kommer in och sjunger tillsammans JayZ. GÅÅÅÅSHUD?

Tänk er, vinden kan vända så fort och kappan flyger med i samma fart. Allt går så snabbt! Ibland vill jag bara stanna klockan, hinna kolla runt omkring mig. Jag gör det jag lovade mig att jag inte skulle göra, kolla igenom gamla bilder! Nostalgi på hög nivå. NEJ. FAN. GÅÅÅSHUD... Igen. Varför gör jag alltid saker jag lovat mig själv att inte göra? Det är som en farlig drog. Jag känner mig hög på känslan av att vara lycklig, känner mig samtidigt sövd. Tänk om jag hade gjort saker annorlunda, hur hade det varit idag, just nu i denna sekund? Hade jag varit hög av lycka eller legat nere på marken av en "överdos" av olycka? Tillställningen idag är 50-50, kan man säga så? Ibland vill jag bara att någon tar tag i mig hårt, frågar hur det är JAG vill att saker och ting ska se ut? Jag kan svaret i huvudet.. Det är samma som vanligt "Jag vet inte". Jag är vettskrämd, osäker och framförallt rädd. Rädd för att trampa fel. När jag för några veckor sen tänkte ge upp allt som hade med kärlek och göra, så hörde jag en vän citera mina egna ord: Om det är någon/något man vill ha, måste man fan jobba för att få det! Så då var det bara att ta tjuren vid hornen, tända till, gå in i rollen, springa loppet och förhoppningsvis räcker det hela vägen! Det kan man aldrig veta, men att försöka är en bra start...

Du får mig att skratta, samtidigt som du gör mig ledsen. Precis som du vet vilka knappar du ska trycka på, för att få den reaktionen du vill ha. Du dyker upp ibland, bara för att försäkra dig om att jag finns kvar och att jag inte glömt dig. Hur ska jag kunna glömma dig när du hela tiden påminner? Är det tryggheten du vill ha, när du vet vad du vill ha... Vill du jag ska stå där vid dörröppningen med öppna armar?

Vår korta tid som vi hade gav oss mycket, vi kom nära varandra samtidigt som vi gled isär som stora isblock i polerna. Vem eller vilka försökte vi lura? Oss själva? Jag vill inte tycka om dig, jag anstränger mig för att hata dig. Men det går inte, faller varje gång tillbaks på ruta ett, precis som den kvällen, när jag smälte som en glass i solen, en dag i Juli. Jag har släppt dig, men inte glömt dig. Jag lever nu mitt liv, men du finns med mig.. i mina tankar. Du gör mig illa, samtidigt som du får mig att må så bra. Detta är värra än "Våra bästa år", men vad fan gör det? Det är bara jag vet vad som snurrar runt i min skalle. Visst?

Jag har iallafall världens bästa/finaste/underbaraste vänner! Bara det är ganska fantastiskt! Nej, nu ska jag hänga lite med Napoleon och Voltaire. Vi ska filosofera om livet. TJA

Ps. Favvo är magisk! Ds..


Mother lover

Hej :) Är ganska trött idag, mamma och jag låg och snackade typ hela natten.. eller ja, tills hon skulle upp vid 03.00! Nu är hon påväg till GC med Mummi, Mathea och Mia! Underbart va? Jag fick också förfrågan med tackade nej, eftersom jag har mycket att göra nu i skolan och på körskolan. Igår var jag uppe på träningen, fick fylla in någon lapp om säsongen osv. Ganska intressant faktiskt! Jag och Linda drog till Donken, jag handlade en lilla meny och två andra burgare till Favv! Han kom och kollade film med oss sen! Mys!

Idag ska jag bara ta det riktigt lungt och hjälpa pappa med lite saker nu när han är ensam, möjligtvis fika hos farmor och farfar om jag hinner. Nu ska jag dricka kaffe och läsa tidningen. Hade underbart!


Blandad kompott
















Jag fottade Bäckie lite när hon spelade match i fredags, eller lite och lite.. tog bara 373 bilder! Men attans så fina dom blev. Och förresten är hon vårt gängs stjärna, fast det visste ni väl redan?


Malmhaug vs. Palmstaden












Jävla skit skada! Hanna fick med det på bild... :(

AAJ

Jag hatar att vara skadad. Kryckorna är just nu... mina bästa vänner.


LAJBAAN

- Palmstaden vann idag (SÅ JÄVLA BRA!)
- Kalaset var KUUUUUL (KÄRLEK)
- Filmkvällen var.... magisk
- Imorgon är det match (KROSSA!!!!!!!)
- NU? SOOOVA


Mille och pappa... (ps. Saknar Olasdottir.blogg.se) :((((


Palmstaden IK












<3

NU: KALAAAAAAAAAAAAAAS!
FAVV ♥


Slide

JAG ÄR TRÖTT SOM ETT AS. Kom inte hem förrens vid tre inatt :O Ja, ganska trött .. Nu ska jag snart iväg och kolla innebandy!! :D


Fireflies

Nu har jag varit och fikat med mina sexy bitches, vi satt på fiket i över två timmar! Ni är det bästa jag vet ♥ (Bilderna får ni se ikväll!)

Om någon timme kommer pojkarna och hämtar mig, tjejerna åker i bilen bakom! Vi ska till Lund och se lite innebandy är det tänkt! Både Jessica och Bäckie spelar i Stanstad medan Cissi älskling spelar i S-dal! Hejar ju såklart på Stanstad (Förlåt Cissi!) Och hoppas dom vinner. Bäckie har lovat att hänga en balja eller två för oss och vi kommer heja rövarna av oss, som vanligt! ;) Därefter tror jag vi skulle se film, om jag inte hade fel för mig! :p

Har en enorm glädje inom mig, vet inte varför riktigt.. är bara så förbannat glad över vad det är jag har.. Så fina vänner, innebandyn och allt det andra. Det börjar falla lite på plats känner jag och hoppas denna känslan håller i sig! Har en massa planerat nu varje helg i Januari. Kommer bli kalas! ;) Nej. Nu ska jag försöka göra mig vacker.. Så vi hörs ikväll? ;)
 
KLICK!!!!!

<3

Idag mår jag fantastiskt. Hur mår ni?
Ska fixa mig nu, ska fika med mina sexy bicthes vid två!


Aldrig utan er


+ De 5 andra!


Take my hand and never let me go

Jag har legat inne på mitt rum hela dagen, har haft ljus på.. Det är så mysigt :) Danne var och köpte chips till mig innan, Sourcream & Onion .. godaste någonsin! OC är fortfarande på, jag är fast. Och nu är jag inne på sista avsnittet och jag har inte de andra säsongerna. PANIK? Yey! Fast jag har ju andra boxar att kolla på, ska fråga Danne sen om han vill se med mig.. :) Lite roligare med sällskap.

Mår lite bättre nu, kan vara för att jag fått i mig lite käk och chips då. Skulle sitta fint med lite cola, typiskt. Får nöja mig med ramlösa eller saft. Men det ska nog gå bra ändå :)

Bina funderar:
Nej, du förtjänar det bästa och jag kan inte förstå hur jag någonsin kunnat såra dig som jag gjort. Du skulle gått genom eld och vatten för mig, hoppat från det högsta berget för att jag skulle ha det bra. Så sviker jag dig, sårar dig.. Jag förtjänar inget efter detta.. Men en sak är jag verkligen säker på.. Att jag är ledsen för det jag gjort! Nu är det väl min tur att bevisa att jag går genom eld och vatten för dig..... "Och det handlar inte om vem man kan leva med, utan vem man inte kan leva utan" ♥


Uttråkad?

PERSONLIGT
Fullständiga namn: Sabina Kristiina Persson
Födelsedatum: 10 februari
Hårfärg: Blondiii
Ögonfärg: Blåa
Längd: 158 cm (160 cm)
Skostorlek: 36
Klädstorlek: XS/S
Civilstånd: SBS (Sexy bitch, Singel)
Humör: Sjuk/Trött men samtidigt rastlös...
MSN:
Mobilnummer: 112

KÄRLEK

Har du ett förhållande just nu? Nej
Längsta förhållande? 5 år
Har du kysst någon? YEAH
Har du strulat med någon du inte ens gillar? Nej!
Har du haft 3kant? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det gör jag
Kärlek eller pengar? Kärlek övervinner allt

FAMILJ
Vad heter din mamma? Minna
Vad heter din pappa? Ola
Har du syskon? Ja ♥
Hur många? 1
Har du en stor släkt? Ja, det har jag
Har du kvar alla mor&farföräldrar? Ja!!
Känner du alla i din släkt? Nja, nej.. inte alla!
Vem är du mest lik i din familj? Dom säger mamma, men jag vet inte riktigt? :p

VÄNNER
Har du någon bästa vän? Ja, en massa sexy bicthes
Vad tycker folk om dig? Vet inte riktigt? Får dom svara på!
Vem har du känt längst? Mangelisa!
Vem vet mest om dig? Mina sexy bitches 
Hatar någon dig? Malmö FBC! HAHA
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Hehe, mycket möjligt? Fast det tror jag inte:p
Är du rädd för att bli utan kompisar? Nejdå!

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? Ja, innebandy och fotboll!
Vad tycker du om att göra? Parta, träna och umgås med finisar!
Vilka sporter har du gått på? HEHE. En del, bla. Tennis! Jag var grym... ;)
Lever du för någon sport? Ja, innebandy.. (L)
Är du vältränad? Nja, helt okej?

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? SKITBRA
Har du alltid haft samma smak? Nej, verkligen INTE.
Vilket är favoritbandet? Håkan!
En bra låt: Just nu ligger väl ... Pitbull - Shut it down ganska bra till!
Vilken är din favoritfilm? Har ingen..
Vilken film framkallar starka känslor? Romantiska!
En rolig film: ??????????
Hur beskriver du musik? Något av det bästa som finns
Vad är bäst, film eller musik? Musik!!!!!!

RESOR
Hur många länder har du varit i? MÅNGA!
Vilka länder har du varit i? Orkar inte rabbla alla 
Har du bott utomlands? Nej, men ska göra det en vacker dag
Vart i så fall och hur länge? Jag vet inte riktigt, men i ett varmt land!
Kommer du från något annat land? Nej
Har du släkt från något annat land? Ja!

Har du åkt...
Flyplan? Ja
Buss? Ja
Tåg? Ja
Båt? Ja
Taxi? Ja
Helikopter? Nej

DÄR DU BOR
Vart bor du? Skåne!!!!
Hur bor du? Villa.
Vilken färg har huset? Rött
Har du bott där hela ditt liv? Nej!
Trivs du där? Javisst!

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett/en eget/egen
rum? Ja
TV? Ja
Dator? Ja
Dvd? Ja
PS/Xbox? Nej, Danne har
Högtalare? Ja
Pool? Nej
Studsmatta? Ja
Cross/moppe osv.? Nej
Mer än 1 bil? Nej
Jacuzzi? Yey, har vi
Pingis/biljardbord? Nej, har haft

TILL SIST
Vad är klockan? 19.29
Vad ska du göra snart? Fortsätta kolla OC
Vilket abonnemang har du? Telenor
Får du ofta positiva kommentarer om dig? Sometimes!
Mår du bra? Nej, är sjuk
Vilka ska göra det här testet? Alla som har tråkigt!

SHUT IT DOWN


Huvudstaden!


Då är biljetterna bokade! Pavla och Limpan fick boka idag, eftersom jag är sjuk.. Då kan ju inte jag vara med :( Men fy tusan vad roligt vi ska haaaaaaaaaaaa! Först shopping, utgång.. SM-finalerna, efterfesten! Kommer bli kalas!

She will be loved




Losing my way?

Ligger och kollar på OC, dricker te, har tänt ljus och käkar lite gotte.. Nu saknas det bara någon som pysslar om mig! :) Men det får jag väl vara utan, som vanligt.. Stisse ringde nyss, vi skulle ha ett snack på träningen, men tror inte jag kommer upp. Har ingen kraft i kroppen, men jag vet vad det är vi skulle snacka om så nu har jag lite tid att fundera över svaren. Hehe :)

Bina funderar:
Om man vet om att man gjort något som är fel och verkligen ångrar det, visst borde man få en andra chans? Och om man sen inte själv vet hur man vill ha det, utan ta det som det kommer.. är man väl inte dum för det? Jag känner mig jäkligt förvirrad just nu och vet inte riktigt hur jag ska göra. Ibland stänger jag bara av mig själv och vill inte känna något, men det är då hjärtat tar över och slår volter. Jobbigt? Ja, eftersom volterna blir allt fler och fler.. Och ibland blir jag bara yr av det, men ibland kan jag bli hög på känslan.. Då älskar jag den samtidigt som jag hatar den.

Nu ska jag kolla resor! Later. Xoxox

NEON MUSIC

HEJ. Feber äger... inte. Det suger balle och jag hatar att ha det. Dock är det inte så många grader, bara 39 så då är det ganska lungt. Fast får såklart inte träna idag och det suger verkligen. Hatar det! JAG SKA VARA MED OCH KROSSA MALMHAUG PÅ SÖNDAG! Ville bara berätta att jag lever, ska ner och käka lite, är döööö hungrig! Laterooooo..


GOTHIA; PART TWO


Just det! ;) Gothias webbtv (?) kom in på vårt rum och ville interjuva lite och sådär. Själv ville jag INTE vara med, men dom övertygade mig tillslut. Och ja, jag har blivit hånad pga. klippet. Men det bjuder jag på! ;)





Il capitano!

Muskler! ;)

Haha, detta såg vi nästan direkt när vi kom in i rummet.. 10 budorden? Knas?



(L)

Hanniipie/Em!



Gullegump!


KUNG FIGGE


Just det.. Detta är min nya pojkvän.. Martin/Marlan/Mörten... PUSS


Dom sist två bilderna här under match, har jag tagit från FB. Malin Jönsson som är fotograf! ;)

Som ni vet så träffade jag och mina sexy bitches ett par riktigt schyssta polare när vi var på Roddan, och dom bor i Frillesås som ligger 5 mil från Göteborg och vi tyckte att det var på tiden att vi skulle ses. Perfekt här på Gothia ju? ;) Så jag SMS:ade T och sa att vi var påväg till Göteborg och då berättade han att han skulle bo i GBG hela veckan för att gå bartenderutbildningen, vilken jävla tajming? Iallafall... Det var så att vi bestämde oss för att möta upp T och hans två kompisar Jeppe (som vi träffat innan!) och Viktor????? Vi satt först på Donken och käkade, sen så drog vi till Fridas och Jojes hotellrum och dom tog öl och cider (OBS! Vi som spelade drack inte en enda droppe!) Sen gick vi upp på rummet och snackade skit.. Inte en enda tyst minut. Vi hade massor att prata om! ;) Jag fick träffa T dagen efter med, ett litet + i kanten för det! :D Och nu ska det inte ta 6 månader tills vi ses nästa gång, det är kul att ha vänner lite överallt, visst? ..... Så här har ni honom... :)

T!

HAHA! En av dom sjukaste kvällarna på Rhodos! Nä, det är inte svett.. När vi dansade så sprutade bartenderna vatten på oss. Haha! Här dansade jag och mina sexy bitches hela jävla natten lååååååååång... I Gotta Feelin' ♥

HAHAHAHAHAHA! Denna kvällen minns jag bäst.. (Ni med va???????) SHIIIIT.

Nej, nu kallar faktiskt sängen. Nu ska jag sova tills jag vaknar, känner mig lite febrig. Orkar inte hämta tempen, hade varit dö trist att bli sjuk nu! ;( Men ja, får se imorgon.. Hälsar till Favv (<3) Och godnatt på er...


Hanniipie tar bara sjuka bilder på mig.. Här är en när vi verkligen är monster trötta och ska gå och lägga oss... WI! Nu räcker det med Gothia 2010, nu siktar jag mig in på 2011 ;) FESTAAAAAAAAAAAAA! Hanniipie (I love you)

<3


Mest för att du är så jävla underbar












Ni trodde man kunde svika kärlek ... Men det kan man inte!

Yeeeeeeeeeeeeeeey..


Nu har jag badat! Fy tusan vad gott jag luktar ;) Sitter och kollar Robinson nu med mamma och pappa, sådär kul om jag ska vara ärlig. Men jag överlever! Nej. Bjuder på en innebandybild eftersom jag ska spela innebandy nu i tre dagar. TJOOOOOHEJ!

Packat och klart!

Ja vänner.. Nu har jag packat klart. Eller ja, jag tog fram saker och pappa packade ner. Annars får det aldrig plats, jag är för dålig på att packa. Sen har jag tusen biljoner triljoner med onödiga saker, men ja.. bättre man är förberedd än att man sen står där som ett fån! Joon ringde innan när jag var i Malmö, han berättade att dom skulle åka snart, det var väl vid tolv. Så mysigt.. Och för bara en timme sen så ringde han och sa dom sett hockey! Annars så är jag dö spän inför imorgon, eftersom jag bestämt med Tommy att vi ska säga hej i någon av dagarna. Har ju inte sett honom på 6 månader, men han är säkert densamma :) Frida fixade mitt hår idag, blev svin nöjd och känns skönt att få vara fin nu när man ska iväg!

Nu ska jag ta ett bad och bara njuta, vi hörs säkert senare!? Hoppas ni haft en bra lördagskväll vänner.. Och tack Fankan för du tog min tid! Du är bäst!

JAG LEVER!!

HEJ!! JAG LEVER!

Nytt år, nya utmaningar. Ja, det var ett jävla tjat om det, men så är det ju. Nu öppnas nya dörrar! Igår jobbade jag från 12.00-22.30 helt okej. Tiden gick jätte snabbt och alla hade trevligt. Vid kvart i elva så hämtade mamma och pappa mig, vi körde ut till Gylle där mina sexy bicthes befann sig och resten av sällskapet. Jag hade jätte trevligt och tackar så mycket för en bra anordnad fest! WIIIII

Idag vaknade jag med.... skallebank! AJ. Men det var det värt som jag skrev tidigare idag. Jobb idag gick också snabbt, fy vad tiden går fort när man har rooooliiit :) Slutade vid åtta och mötte upp älsklingar. Vi drog hem till Joje och bara chillade och pratade skit. Förevigt vi. Förevigt oss! Linda hämtade min med bilen, vi drog till Istanbul och sen fixade vi en massa där sen körde hon hem mig. SKÖNT. Jag är trött. Dunder trött. Verkligen. Pappa och mamma hade redan börjat packa till mig och lillebror, alla matchkläder och alla sängsaker är klara. Känns skönt :)

Imorgon ska Frida fixa mitt hår. Det kommer bli bra, brunhårig eller blond.. jag kommer fortfarande vara samma Bina. Men ja, vi får se hur det bliiiiiiiir! Sen ska jag jobba på Prenad, förhoppningsvis har jag bytat ut min tid! Skönt :)

Nu ska jag sova! Men vi hörs imorgon!!!!!!! Hoppas att ni hade en bra nyår! Vill hälsa till Favv.. bara för att jag känner för det....

Skallebank:(

TJOOOOOOOOO. Ska iväg och jobba nu, har lite skallebank med det är tillåtet en dag som denna! Hörs sen!

RSS 2.0