KÄRLEK.

VILLE BARA ÖNSKA ER EN RIKTIGT TREVLIG KVÄLL. FÖR DET SKA JAG HA!!!!!!

ps. Ibland vill jag bara nypa mig i armen, för det känns som om jag lever i en dröm tillsammans med dig. Ditt sätt att behandla mig som en prinsessa, känns helt overkligt. Jag är så glad att jag har dig. Alltid din, alltid min. Jag älskar dig högst på jorden. Jag är din så länge du vill.. DU GÖR MIG SÅ JÄVLA LYCKLIG. ORD KAN INTE BESKRIVA KÄNSLAN NÄR JAG ÄR MED DIG.

JAG VANN

Ville mest bara berätta för er att jag VANN på skip-bo ;-) Skräll?

Your love is my drug


Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig!

Nu har jag och Frida varit och kollat på fotboll, blev vinst till Gylle. Så nu är pappa glad. Joon var jätte duktig, lillebror med! Joje och Hanniipie är här tillsammans med Frida och vi spelar Skip-bo, imorgon ska jag på jobb-möte, så vi får väl se om jag är sugen på det jobbet! Ha en underbar kväll.

B I N A


Strike a pose. Ganska ironisk bild. Från Stockholm. Yey.

That crazy chick
Don't know who she's messin' with

Varning för ett tråkigt inlägg

Ibland undrar jag och typ gud sätter mig på prov eller nått, jag menar.. jag har inget fast jobb. Nästan alla mina vänner har ett jobb, som dom kan klara sig på. Det har inte jag. Får skitlön lite överallt, och jag har inte stake i mig och säga till. För om jag säger upp mig från ett jobb, jaha? Då står jag här? Vad är värt och satsa på och vad är INTE värt att satsa på? Ska jag gå runt, slava omkring och få den yttepytte lilla lön jag får? Eller ska jag helt enkelt skita i allt och sen prova på något nytt? Idag fick Marjo ett nytt jobb, svin bra betalt osv. Jag är svin glad för hennes skull, kändes nästan som om det var jag som fick det.

Vad är värt att satsa på och vad är inte värt det? Hur ska man ställa krav? Hur ska man inte göra det? Jag kan inte gå runt här och leva som jag gör. Mår helt jävla ärligt skit dåligt över det. Jag vill bara ta tag i mitt liv, kunna säga åt mina vänner att "Jag har jobb, jag klarar mig på den lönen jag har" osv. Nu kan jag inte det, dom säger att pengar inte är allt. Men det har en stor jävla del i allas liv. Fasten man kan säga att man kan vara rik på kärlek, ja det kan man. Det är jag. Men bara för man har kärlek har man inte pengar. Så är det ju. Inget jag eller någon annan kan komma ifrån. Ibland kan jag se mig om fem år, stå på samma ställe som jag gör idag och det gör mig så jävla rädd.

Hur ska man kunna säga åt att någon sårar någon annan? När man nått den gränsen då man faktiskt inte orka lyssna på allas jävla problem och bara vill sätta ner foten och säga "Ursäkta, jag vet att jag är din vän. Men hjälp. Jag mår faktiskt inte heller hundra" .. Att visa en sida utåt är en sak, men när man ser granska sig själv och funderar så .. finns det saker och ting som man verkligen inte orkar med. Det är inte det att jag inte vill ställa upp, utan jag vill typ bara kunna säga "Nej, idag är det för mycket.. idag orkar jag inte" Jag kan inte det. Jag vill lyssna, hjälpa andra. Blir dom andra arga då? Vänder dom sig inte till mig igen?

När jag gick i skolan kunde jag känna mig trygg, jag hade någonstans att ta vägen, jag hade min plats i detta samhället, idag vet jag inte var jag står? "Tjejen från istanbul".. Ja, men den stemplen vill jag inte ha resten av livet! Jag måsta ta tag i mitt liv. På riktigt. Kan inte ens se fram emot roliga saker, för jag tänker för mycket.

Jag beundrar Catrin som flyttat till USA, Mangelisa som tagit klivet och flyttat till Göteborg, Rebecca i min gamla klass som pluggar i HBG.. Jag vill också göra något. Kan inte. Jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Jag orkar inte det!

Blir ledsen, matt, arg, irriterad och känner mig helt jävla värdelös. Jag har i alla fall underbara vänner, pojkvän och familj som jag älskar högst på jorden.

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv. Knalla bort mot Gislövs IP (eller nått) och glo fotboll, fotografera lite. Återkommer ikväll när jag funderat ut lite. Ha en bra kväll.

Lite Stockholm.

Lite bilder från klassfesten är nu uppe :) KUL VAAAA? Här kommer lite bilder från Stockholm... Tack Pavla och Limpan för en trevligt helg!!!









OKEJ. Förstod precis att jag inte lagt över ALLA bilder? :O Meeeen, WTF! Får väl göra det nuuu.. HÅLL UT VET JAAAA...

Lite klassfest.










Lite Stockholm. Lite klassfest.



















Fler bilder kommer imorgon vänner! :-) Sov så gott!

Världsklass.

Puuuuuuuuush! Vilken dag, vaknade vid sju snåret. Skulle ta bussen in till stan vid tjugo i åtta, sen gick jag till körskolan och körde med Micke. Det gick strålande :) Känns faktiskt jätte bra. Kom hem, käkade lite frukost med pappa och drack kaffe. MUMMA! Är nog lite beroende? Nåja, därefter stack jag och Dajana och solade en stund, snacka om att jag ser ut som ett stoppljus, så ser ni ett rödhuve gå omkring i stan... va inte oroliga, det är bara jag! :D

Klassfesten i fredags var verkligen pricken över i:et! Helt klart. Alla är så himla fina, rara och snälla. Världens bästa klass! Bilderna har jag på min kamera, hade inte så bra batteri tidigare för att kunna lägga in alla 400 bilder, så jag gör det ikväll istället :) Eftersom jag laddar batteriet nu! Så alla som läser Rebbans blogg kan vara LUGNA, nu ska få se dom!

Nu är kaffet klart, ska sätta mig ute i solen... medans den är framme! :) Ha det underbart!

Jag älskar min fina Joon!

BFF

Frida Johansson ♥
Tack för du alltid ställer upp. I LOVE U


Hit me hard

 

Sitter hos baby nu och jag ska snart göra mat till oss. Han är väl hemma om cirka 20 minuter. Saknar  honom massor. Frida är också här och håller mig sällskap :-) ... Imorgon ska jag jobba i någon timme, innan dess ska jag till körskolan och plugga häcken av mig. Yepp. Nu måste jag förmodligen duka lite.

Frida - Min andra och den bättre halvan!

Jag älskar dig.

Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.



Sitter hos Dajana nu, hon ska pyssla om mig lite. Kanske får jag massage eller så gör hon något annat som får mig att må bra! :-) Har varit på körskolan nu, i en timme.. orkade inte mer. Ikväll ska jag och baby äta middag tillsammans. Han är det bästa som finns och jag vill alltid vara med honom.

Ha en underbar dag vänner.. för det ska jag! PUSS & KRAM :-)

Mitt hjärta

TACK ÄLSKLING FÖR DOM FINA BLOMMORNA. DOM VAR VERKLIGEN SKITFINA! OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG HAR DIG. DU ÄR UNDERBAR, MAGISK.. KAN INTE SÄTTA ORD PÅ HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG!

JAG ÄLSKAR DIG

baby you're my heaven

OKEJ. Nu ska vi göra upp en gång för alla.. Jag har inte varit full när jag skrev förr förra inlägget! När jag skrev så var det inte ett enda ord som var felstavat och när vi går in på facebook så heter alla typ "Sminkad" eller "Sminkade" så det är helt klart något fel på Pavlas dator och inte vår engelska eller svenska! Så nu vet ni det! :-)

Känns som om jag fått feber. Kul? :-(

STHLM PART. 2

NU ÄR VI FAN TAGGADE. VI SKA DRA VIDARE PÅ EFTERFESTEN OCH VI SKA HA B A L L . VI SKA FÖRST MÖTA UPP FIGGE OCH HANS GANG!!!!!!!!!! ;-)

JAG ÄLSKAR ER


Live från Stockholm del 1.

Hej Vänner! Hurs Känner jag mig sminkad DET MED ER? Here Känner jag mig sminkad Allt Jätte bra. Tåget Upp till huvudstaden gick jätte bra, OCH VI harmoni spelat skip-bo cirka 6 ganger OCH Pavla har vunnit Fyra JAG Två. DET betyder alltså Att Limpan integ Har vunnit en anda gang! HAHA! Vi bor in ETT Scandic Hotell SOM ligger Mitt emot själva stan. Helt perfekt Läge alltså! ;-) Vi Har hunnit kaka In BK OCH kollat runt service i light Affärer män Känner jag mig sminkad langt ifrån Klara. Män JAG Fick MED MIG en fran bikini hem Cubus, köpte en nästan likadan Forra Året, i samma Affär in samma tidpunkt, snabb fägerna Känner jag mig sminkad lite mörkare. Svin snygg. Limpan Har Fett MED SIG en Pavla Troja OCH en Keps! Inga kändisar Har vi inst. Tyvärr. Jag och Pavla Känner jag mig sminkad blogg-Kata, DVS. vi letar efter Nagra Kanda bloggare, män Inget Sinbad. Sitter OCH dricker ol, för PA Systemet Har vi såklart hunnit med. En väska i fält OCH lite ol, fint skit!

Ikväll sa tanker vi kaka in någon Resturang OCH dricka lite Drinkar (man skulle kunna tro vi Känner jag mig sminkad i utlandet) Snabb Limpan KOM MED den brilijanta Idé OM Att vi skulle Kolla "Så ska det lata" näää WAY, Säger Pavla OCH JAG ;-) Hon behöver Komma Ut i het-luften, Eller VAD Säger ni? Nu Ska JAG Kila i I duschen OCH vilken Jävla tur Att Pavla harmoni MED synd Dator. Skriver kanske Mer ikväll, OM Inget Annat .. sa hors vi imorgon!

(HEJ FRIDA! HUR HAR DU DET UTAN MIG? SAKNAR DU MIG? FÖR JAG SAKNAR DIG Mässor. TA HAND OM MIN ÄLSKLING kassaapparater JAG KOMMER HEM! LOVE U BITCH! ♥)

Joon Berggren, Det finaste JAG vet ....


Tripp - Trapp - Trull

I'm gonna rock your body all night

IMORGON ÅKER VI TILL STOCKHOLM! JAG ÄR SÅ JÄVLA EXALTERAD. DET SKA BLI SÅ FÖRBANNAT ROLIGT! JAG SKA HINNA MED EN MASSA SAKER IDAG.. KÄNNER MIG LITE STRESSAD. MEN DET GÖR INGET, DET ÄR FINT VÄDER OCH JAG VAKNADE TILL VÄRLDENS FINASTE SMS AV BABY! DU ÄR UNDERBAR!!!!!!!!!! TYCKER OM DIG SÅ HIMLA MYCKET!


Okej, nu snart ska jag ta bussen in till stan, fixa med en massa pengar. Sen ska jag fika med min kusin hos farmor. Därefter ska jag träffa Pavla och Limpan och sen ska jag hem och käka, och sen åker jag till Sandby och tränar! Ska bli riktigt roligt! ;-) Önska mig lycka till...

Nu måste jag fixa mig! Ha en underbar dag alla..

Bad day

Hej :-) Allt bra med er? Med mig är okej, har riktigt ont i magen och har haft det hela dagen. Känner mig lite halv hängig, men ja.. smällar man får ta. Är riktigt jävla hungrig. Har precis gjort mat, dock blev det ingen höjdare. Ska kränga i mig en massa mackor, sen ska jag snart gå och hämta upp min kontaktperson, sen går vi till träningen. Därefter ska jag hem, duscha och lägga mig i tid. Vill egentligen sova hos baby, men orkar inte ta mig ut.. Så jag får åka ut dit imorgon istället. Saknar honom.. hela tiden :( Känns som om jag har tusen saker att göra, men orkar inte få tummarna loss och göra det! .......... Kan man inte bara vinna 3474 miljoner istället? Slippa ora sig för framtiden.. Stockholm snart i alla fall. SKÖNT.

Nåja, skriver väl mer när jag kommer hem.. om jag orkar. Är som sagt som en levande-död människa idag. Hur ska jag orka slå en bra passning? HHAHAHA :) Ha det bra tills dess!

Love you

Forever young

Pappa är hemma. Jag har ont i magen. Hatar att ha den veckan på månaden då allt är pest och pina, just när man har ont. Man känner sig som ett litet barn, man vill ha chocklad, läst, godis och fet mat. Och det värsta är att chocklad tåler jag inte ens. Denna veckan brukar jag inte bli så irriterad, eller om du frågar lillebror tror jag faktiskt att han hatar mig rakt igenom, eftersom han får göra allt till mig.. annars åker han på en utskällning, hehe. Har proppat i mig en massa tabletter så magont ska gå över. Inte vill man vara en gnällig 20-åring. Nej! Men ack så ont det gör. :(

Måste ha mat i magen. Måste ha maaaaaaaat! Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta precis vad som helst. Bara 15 minuter tills mammie kommer. DÅ SKA VI ÄTA! Har gjort mig iordning nu, ska ringa några samtal sen får jag ringa Marjo och Frida! Ha en fortsatt bra dag vänner.

Carrie aka. Bina

Lite sol. Lite moln. Sprängda högtalare. The killers. Kokosdoft. Kaffe. Cigg. Data. Så har min dag sett ut idag. Jag mår fan bra. Jag är lycklig. Jag har en underbar familj. Vänner. Pojkvän. Nu är det väl bara ett jobb som fattas. Känner att jag absolut inte har brådis med det egentligen. Jag menar, snart tar jag körkort (förhoppningsvis) sen kan man ju alltid söka jobb i Malmö eller någon annanstans. Jag är bara så förbannat glad att allt klaffar just nu. Innebandyn går bra, eller ja.. skitbra trots min skada som jag fick i Januari. Nu är jag självklart frisk, men att jag ändå har fått möjligheten till en helt annan nivå. På torsdag bär det av till Sandby. Jag är nervös, exalterad, glad och förväntansfull. Jag har inte provat något annat tidigare och känner att detta är något jag måste göra, för att se vart det är jag tillhör. Jag är glad. Och det är väl det som är huvudsaken?

The killers spelas 24/7 på datorn och ut ur mina sprängda högtalare, det brusar.. men det stör mig inte. Kaffet ryker fint, varmt kaffe.. gott.. jävligt gott. Sminket struntade jag i idag, skönt att vara naturlig trots att jag absolut inte gillar det. Man kan inte gilla allt? Ingen är hemma = Bina utan smink. Löjligt att det ska vara så, men ja.. så är det bara. Pappa kommer snart hem, då ska vi gå och handla lite middag. Jag är egentligen svin hungrig. Pasta låter lockande, men även en stor fet hambugare eller tonfisk... ja, ni förstår. Jag svälet här ute. Kaffet är perfekt, inte för svagt och inte för starkt. Ikväll ska jag förmodligen se Gylle, som har seriepermiär i A-löv. Babyboo spelar där, tillsammans med Pappa och Daniel och sen har jag en massa släktingar till höger och vänster som också spelar där. Intressant. Mamma kanske är sugen på att följa med, förresten.. har jag berättat för er hur mycket jag älskar min mamma? Hur mycket hon betyder för mig? Visst kan päronen vara PAIN IN THE ASS ibland, men det står väl i deras regelbok att dom ska vara de? Äh, jag tycker det är bra när dom bryr sig om en.. Jag är knappt hemma längre, inte pågrund av att vi är ovänner.. utan för att Joon bor i ett hus (svinfint!) och det är alltså mycket lättare för oss att vara där, vi är ensamma, vi kan göra vad vi vill. You get the point? Så nu när jag är där så mycket, så uppskattar jag allt dom gör här hemma. Jag älskar er. Säger det allt för sällan. Men jag gör det, av hela mitt stora pumpade hjärta.

Tänder en cigg. Moln igen. KOM SOOOOLEN? Piggar på benen. Mindre skönt. Röken täcker skärmen. Mindre charmigt, eller nä.. jag ångrade mig. Det är lite charmigt. Att sitta ute, rök som kommer förbi, kaffe och hela den biten. Salas springer runt i trädgården. Han är så fin. Nej. Min piggar på benen gör så att jag beslutar mig för att gå in. Jag är hög. Hög på kärlek. Känns som om jag lever någon annans liv, som om varje steg jag tar blir så mycket lättare när jag har dig brevid mig, så har jag inte kännt på länge. Du gör mig glad. Lycklig. Jag känner mig speciell. Att jag får vara din är väldigt speciellt för mig. High on love. Det är fan så det ska vara.

Over and out! / Trelleborgs Carrie Bradshaw

Bedrock

HEEEEEEEEEEEEEEEJ! Sitter hemma vid datorn, snackade precis om mammie och hon tycker såklart att jag måste plocka undan efter mitt tredje världskrig på rummer (suck!) men vad fan, bättre det är snyggt och så.. så att man slipper det sen när man kommer hem igen (när jag varit hos baby och såååntZ). PÅ FREDAG BÄR DET AV TILL STHLM! SKA DET BLI BALL? HÖRDE JAG SKÅL? INNEBANDY? CIMON!? ;) (IRONIII!) SHOPPING? PAVLA? PAAAAAAAAAAAVLA! (fucking lovley giirlie!) det ska bli underbart roligt! Hur fan ska du klara dig nu Frida? ;-) Eller så är det bara jag som inte klarar mig utan henne? Nåja!

Ska fixa lite på rummet nuuuuuuu, vi hörs sen! :-)


Scatman

Helllooo sunshines! ;-) Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det jätte bra, lite trött.. men annars är det okej! Sitter hos baby nu, har är ledig idag eftersom dom kom hem så sent igår. Vi sov till halv tolv och sen har vi spelat skip-bo och degat, riktigt skönt. Ska snart hem och göra middag till mig och lillebror, mamma och pappa jobbar båda kväll idag. Ikväll blir det innebandy träning! :D Ska bli riktigt kul! Lite senare idag tänkte jag lägga in bilderna sen i lördags, brraaaa va?

Nej, nu måste jag fixa mig lite ;-) Ha en underbar dag...

<3


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

♥ Sabina Persson är i ett förhållande med Joon Berggren!!

LILLEEEEBROR

MIN LILLEBROR HAR GJORT MÅÅÅÅÅÅL. JUST NU STÅR DET 2-1 TILL SKÅNE. JAG ÄLSKAR DIG HÖGST PÅ JORDEN. INGEN KAN TA DIN PLATS I MITT HJÄRTA, SNOOOORUNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SKÅÅÅL


Lillebror är och spelar SM, själv är jag hemma och är stolt som en tupp över honom. Han är som sagt något av det bästa jag vet. Och jag önskar att jag kunde vara på plats och heja på honom!

Ikväll blir det vinkväll med några fina! Ha en underbar kväll vänner! ;)

HEJ HEJ HAALLLÅÅ

Hej vänner :) Fick lite klagomål av Joje om att jag uppdaterar för lite.. och det jag väl själv ganska medveten om! Har verkligen inte haft någon tid eller lust, man börjar prioritera andra saker nu när man lever vuxenlivet, haha! Idag är vi (jag, Frida, Bäckie, HK, Marjo och HK) hos Joje och myser lite, kökar gotte och snackar skit. Finns inget bättre! :)

Joon är iväg med skånelaget i Nyköping, längtar ihjäl mig efter honom.. känns sjukt att vara utan honom nu när man tillbringar så mycket tid tillsammans annars, imorgon är det lördag.... SEN SÖNDAG! RIIIIIITAAAAA!!! Om en vecka bär det av till huvudstaden och jag är så sjukt taggad. Ska bli riktigt kul... :)

Nåjaaaa.. nu får jag fortsätta umgås och skriva mer när jag kommer hem! :) Ha det så bra!!

PUSS

Måndag, 5 April

Sitter hemma hos hjärtat tillsammans med mina andra halva som ÄNTLIGEN har kommit hem. Står fan inte ut en helg utan dig!! Skönt att ha dig hemma, och från tors-söndag ska hon faktiskt bo hos mig. Ska bli riktigt mysigt! ;-) Nåja, imorgon ska jag nog jobba lite... och sen ska jag umgås med Emma och Frida på kvällen, hoppas verkligen att vi ska spela Ski-bo :-) Tycker det är riktigt kuuuuul.. Johan Falk börjar nu.. Hoppas ni har haft en mysig Måndag!! Skriver mer imorgon.... Sov så gott alla!!!

JAG ÄR LYCKLIG TILLSAMMANS MED DIG ♥

Glömde skriva att jag träffade Mangelisa igår en liten runda, alltid lika mysigt att träffa henne. Men nu har hon åkt iväg till Götet igen (Avundsjuk som vanligt) men hoppas vi ses snart igen! I LOVE U


When i leave for the night..

Om ni hade fått välja mellan pengar och kärlek, vad hade ni valt då? Att leva med flera miljoner i bagaget och aldrig få någon kärlek eller kunna ge kärlek. Eller att inte ha några pengar, men att få mycket kärlek? Svaret på frågan är ganska enkelt för min del. Jag hade inte behövt leva med flera miljoner på kontot, för att vara rik på kärlek är det finaste som finns enligt mig. Att kunna köpa alla dyra prylar, är helt klart en rolig sak i ett tag, ett rus som går genom kroppen.. Men hur kul kan det vara att bara kunna köpa, köpa och köpa? Man måste bli förbannat trött på det. Men att ge kärlek eller att få, är en sak man inte kan få för mycket av! Jag hade kunnat leva mitt liv, med att bara ge/få kärlek. Vad hade du?

Min helg har varit helt okej. Var på släktmiddag igår på Två Lejon, och det blev buffé och lite gott och dricka. Gick vidare till Uppenbar och kände efter en timme "Vad fan gör du här?" Tog mina saker och traskade hemåt. Är man bara inne i en period där man hellre vill sitta hemma, glo på en bra rulle och inte behöva känna att jag "måste" göra något. Nåja, just nu känner jag aldrg för att göra något. Men jag hoppas att alla mina fina hade en underbar kväll.

Imorgon är det Måndag, ny vecka och nya utmaningar. Vad kommer hända denna vecka? Jag hoppas på en massa, fasten jag aldrig ska förvänta mig något. En massa träning blir det i alla fall och körskola. Nu ska jag slänga in mig i duschen och sen bege mig till J. Fast först ska jag träffa Mangelisa en stund, man får ta tillfället i akt nu när hon är hemma! Ha en fortsatt bra kväll alla. Och det som inte dödar dig, gör dig starkare.

Puss

All in?

Idag känner jag mig ful och äcklig. Ingenting är roligt längre och jag är allmänt depp. Känns som om jag kan sova bort alla mina dagar, men idag kan jag tyvärr inte det. Hoppas i alla fall att ni mår bra!

RSS 2.0