At Jojes place!

HEEEEEEEEEEEEEJ! Sitter hos Joje nu och skriver med henne nya (rosa) mini-laptop (skitfin BTW!)! Jag, Hanniipie, Joje, Bäckie och Emelie.. Vi har precis sett "I taket lyser stjärnorna", jag har sett den tidigare men jag kom såklart inte ihåg att jag sett den.. som vanligt ;) Ska nog snart bege mig hemåt, eftersom det kommer bli en låååååång dag imorgon och vi hoppas att den kommer sluta på bästa sätt med mina sexy bitches! Vi hörs när jag är hemma, då ska jag sammanfatta året hade jag tänkt :) Hade underbart så länge!

Saknar dig!

Full/fulle/hela/dagen/!!

Har haft fullt upp idag! Har hunnit träffa Mangelisa på lite lunch, sen drog jag till körskolan där befann sig Malin! Sen nu är jag hos Mummi och Ukki med mammas sida, har käkat en massa. Sen ska jag till Fankan med mina fina! Vi hörs senare då? ;) Ha en underbar kväll!

Massa kärlek!!


Bina funderar:
Jo, jag undrar varför förbjuden kärlek är så himla frestande? Varför är det alltid så att vi dras till det som "vi inte får" av olika anledningar? Är just det "förbjudna" det som är "spännande" eller är vi människor sådär, att vi vet att vi kommer bli sårad/ledsna/besvikna, men vi tar en chansning¨, bara för att få uppleva det? Hur är det egentligen?

Lyssnar iallafall på "love songs" just nu. Känner bara en otrolig längtan och saknad, nästan så att det gör ont! Jag tycker att den känslan är underbar trotts att den är så fruktansvärt JOBBIG. Man vill bara vara nära, känna trygghet. Lär väl dröja ett bra tag innan jag får känna just den trygghetskänslan igen. Årh! Allt för länge:(

Nu ska jag och James Blunt och "you're beautiful" gå och lägga oss! Massor med kärlek och godnatt! ♥
Du lär alltid vara magisk för mig iallafall..


Malmö!

Idag hade jag på mig min "jätte" ring. Älskar den!



Köpte denna urrrrrrrrrrsnygga kjolen...

.. finns fickor på sidorna!

En klänning rikare!

Grå kofta!

MIN NYA ÄLSKLING!!! JAG ÄR SÅ FÖRBASKAT KÄR I DENNA RÖDA SKINNJACKAN ♥

Malmö! HK och jag drömde oss bort, om att vi skulle bo här omkring en vacker dag..

Jag. Bina. Binisbanan. Sabbelina. Sabina. Binowski osv....

Utanför Weekday!

JAG VET INTE VEM JAG ÄR ....

Hej vänner! Är allt bra med er? Här är det bra. Har förbrännt lite idag, vi hade innebandy träning och det gick helt okej. Tycker inte alls om att träna på Serresjö, hatar det rent ut sagt. Golvet är kass och man kan inte ens slå en passning rätt. Fel på golvet eller är jag kass? Haha! Nja, avgör själva! HK och jag var och gjorde Malmö idag. Vi åkte in tvid tolv tiden! Skönt att det var uppehållsväder, annars hade man förmodligen kraverat. Hatar regn!!! Jag fick med mig 4 plagg hem och är väldigt nöjd med en av sakerna. Jag är helt förälskad i den, PÅ RIKTIGT! Ligger och kollar på den nu, har lagt den där jag kan se den. Super löjligt jag veeeeeeeeet.. Men om ni vill veta vem som KAN shoppa, så är det fan HK alltså. Jag skojar inte om hon hittade en massa saker i varje affär vi var i. Hon köpte en drös med kläder (precis som om hon inte har en hel jävla garderob fylld med kläder?;) Men hon fick med sig en massa fina saker och jag tror hon också var super nöjd! Tack för en mysig dag! ♥

Nu ikväll har jag varit hos Limpan och kollat film. NU HAR JAG OCKSÅ SETT TWILIGHT! Den var bra som fan faktiskt. Undra varför jag inte sett den tidigare? Ja. Det är också en bra fråga! Hehe! Nu tänkte jag ladda upp bilder från idag.. så vi hörs om en stund!

... men jag vet att jag är din


YOU AND I

Neeeeeeeeeeeeej men om denna svensken skulle gå och lägga sig? Lyssnar på Mayhem, en gammal låt.... men den är fan riktigt skön. Nu ska jag vänta på ett samtal sen ska jag faktiskt sova. På riktigt!!! ;-)

Bina funderar:
Jag tycker att det är skönt att jag har fått börja om på ett nytt kapitel i livet. Känner verkligen en riktigt stor glädje inom mig. Vilket är helt fantastiskt och vilket jag inte gjort på länge. Det är nog för att jag lagt mitt förra kapitel i livet till sidan. Utan ett fint avslut, hade jag inte kunnat gå vidare. Jag hade varit nerkärad inu och ja, bara gått och mått skit helt enkelt. Nu är det ANDRA BULLAR KVINNOR OCH MÄN. Jag mår fan bra! Hoppas det fortsätter så..

Ooooops! Nu ringer det! Hörs imorgon bitti vänner! Love you ♥


Bilden togs i veckan
Tröja/Leggings (med dragkedja) - Hennes och maaauuuu
Halsduk - Fått av Robin i födelsedagspresent :-)

To be with you

HEJ HANAR OCH HONOR!!!! Whaaaduuup? Jag mår kalas! Yepp! Det var en jäkla tur att Hanna kunde ta mig tid klockan två, jag hade jobbat klart på första jobbet vid halv tre. Och idag städade jag själv. Riktigt skönt för en gångsskull. D kom dit lite senare, vi käkade donken. Det satt där det skulle. Riktigt gott. På Istanbul var det inte allt för mycket folk, lagom sådär. Ska bli dö skönt att få vara leeeeeeeedig imorgon. Jag älskar det! Vad har ni gjort idag? Har ni haft en sån riktigt mys-söndag? När man bara chillar i sängen/soffan hela dagen? Det var längesen jag hade en sån söndag! Jag borde bli bättre på det. Att vila alltså! Plutt ringde inatt, lagom full. Förbaskat söt bara ♥

Imorgon ska jag och HannaK shoppa loss riktigt ordentligt! Vi snackade om det på jobb och båda var sugna, så imorgon blir det en heldag! Och såklart ska kameran vara med! Förresten, så köpte jag två nya plagg idag!!

Såhär såg det ut förresten när snöns hade lagt sig utan för oss. Mysfaktor tio!

Här är mitt nya objektiv!!!!!!! JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ♥

Min nya jeansleggings. The black one.

Här är tröjan! Lite orättvis bild, men den får duga!

Celebration

SHIIIIIT POMMES!!!!!!!! Såklart så har jag försovit mig. Jag är för trött för att jobba. Orkar bara inte. Men Hanna var så snäll och tar min tid två, så kommer jag fyra då hon skulle jobbat eftersom annars hinner inte jag till mitt andra jobb innan. När jag kommer hem ikväll, så ska jag gå raka vägen och lägga mig... sen ska jag sova tills jag vaknar. Det hade varit M A G I S K T! Pratade med Favv igår med, när jag hade rast på jobb. Han var också trött och han skulle sova till fyra i eftermiddag (?) haha. Eller tills han vaknar.

Nej, nu kallar duschen! Vi hörs ikväll. Hoppas ni sovit gott iallafall! :) Sköt om er!

Guld och gröna skogar

Nej, men det är väl så att jag inte kunde låta bli bara. Att blogg då alltså. För er som inte förstod det. Det kliade verkligen i fringrarna när jag kom hem från jobb. Jag vill dela med mig mina tankar och mina funderingar. Min andra blogg gick inte att få liv i, tyvärr. Olasdottir is the shit. Ska försöka göra så jag kan få tillbaks den, men hur det ska gå till får jag fundera över imorgon. Det har varit julafton och grejer. Julafton var mysig. Det är den alltid. Eller hur? Men den var såklart roligare när man var liten, då man inte kunde sova för man var så himla exalterad över att få öppna alla klappar. I år fick jag allt jag hade önskat mig. Man brukar inte säga att man blev "GLADAST AV" men i år struntar jag i det. Jag fick ett nytt objektiv till min kamera och blev riktigt nöjd, eller nä. Riktigt jävla nöjd. Får man uttrycka sig så? Jajo. Jag får! Fick pengar, presentkort, kläder osv. Blev jätte nöjd! Dock var jag helt slut, somnade till lite i soffan. Det kanske inte var så konstigt, eftersom jag jobbade dagen innan och dagen innan det. Då får man vara trött. Visst? Igår var det ju bara utgång som gällde. Även fast man är halvdöd eller brutit benet ska man gå ut den 25e så är det bara. Jag jobbade ett riktigt drygt pass på tolv timmar. Jag hade ont i hela kroppen, men jag intalade mig själv att jag skulle ut. Mitt jobb skulle inte få ta över mitt partyliv. Men om jag ska vara ärlig, gör jag aldrig om det.. Jobbar först tolv timmar sen ut och ska försöka dansa. Never again! Jag hade det jätte trevligt iallafall, men mina ben/fötter sa åt mig att "sluta dansa nu Bina, sluta nuuuuuu!!" Jobb idag igen. Drygt/segt/tråkigt! Jag hatar att känna så, det ska bli himla skönt att bara få "vara" i 3 dagar innan nyår. Då blir det tufft och förhoppningsvis roligt! Det är väl inget jag direkt ser fram emot! Men sånt är livet.. "Time is money" som jag alltid brukar säga!

Bina funderar:
Idag gjorde jag en sak som jag inte trodde jag skulle göra. Jag avslutade ett fint kapitel i mitt liv. Det blir bäst så. Både för mig själv och andra. Jag ångrar ingenting. Vi har båda hatat/älskat varandra, men vårt är historia nu, jag minns hur jag gav mig själv tomma löften som inte kunde uppfyllas. Nu när jag tänker efter, så var det en enorm smärta inom mig. Den kärleken gör ont, men det är den som också är så jävla fin. Nu har jag bestämt mig för att ge någon annan chansen, någon som vill ha den. Och jag tycker inte det är fel. Snarare tvärtom. Jag är glad över att jag idag var stark nog till att säga åt mig själv att "nu räcker det", nu ska jag våga släppa in någon annan.

Man blir lovad "guld och gröna skogar" och ibland blir det bara skit av allt. Men man ska aldrig någonsin kunna tänka tillbaks och säga till sig själv "Varför tog jag inte chansen när jag hade den". Man ska bara göra och leva i nuet. Det tycker jag är riktigt viktigt.

En vän med en bil spelas i mina högtalare, nostalgi till hundra procent. Jag kan verkligen se mig själv sitta i en park i Göteborg, sen riktigt varm sommardag. Solens strålar smekar mina kinder och vinden gör så att mitt blonda hår bara flyger åt alla håll. Fankan och co sitter brevid i deras solbrända ben och deras vita converseskor, Håkan spelas högt. ÅÅÅÅÅÅÅH! Vad jag älskar sommaren och mina vänner. Ni är guld! Verkligen guld. Men det visste ni väl redan?

Nej, men mina kära vänner. Välkomna tillbaks och hoppas att ni kommer följa mig här med? Jag kommer köra på i 110 precis som vanligt! Nu väntar BIIIINGEN. Sov så gott!

RSS 2.0