take it offffff

GALEN KVÄLL IGÅR!!!!!!! Vi hade riktigt jävla roligt tillsammans med Mangelisa och Sara. Vi åkte till Park Lane och trodde att det var ett vanligt disko, shiiii fick vi.. Det visade sig att vi var på en GAYKLUBBBBBB!!! HAHAHAHAHAHA.. Och ja, det är så sjukt som alla säger att det är. ALLA VAR GLADA och trevliga. Jag gjorde succé direkt när jag kom dit. Jag ramlade, för att jag trodde trappstege var mycket lägre än vad det var.... PANG! Låg jag på trappan som en död säl. HAHA ;) Sen fanns det dansare, som aningen var gay eller inte.... När vi var på toan så träffade vi på ett par transor. HAHA :p SHIT!!!
Vi bestämde oss för att sen gå till Deep och äga dansgolvet, det gjorde viiiiii.. Vi slog klackarna i taket med andra ord. Jag älskar livet här... OH YES I DOO!!!!
I taxin påväg hem så sa chaffiZZZZen såhär.. Där inne på den klubben är det lite konstiga människor, vik frågade såklart varför så säger han " det är typ Håkan Hellström folk" så säger jag "DET ÄR MTT FOLK"!!!!
Ikväll ska vi träffa Jesper, Johan och co. SKA BLI BALLL!!!! Hörs im ;)

DAAAAAMN GIRL

LIVET LEKER FÖR MIG. JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG JUST NU. DETTA VAR PRECIS VAD JAG BEHÖVDE, VERKLIGEN!
För er som inte förstår så är jag och Frida i Götebrog och härjar! Vi kom hit igår och lekte med Mathea, världens sötaste! Vi lekte med henne igår och läste sagor och imorse vid åtta tiden kom hon in till oss och väckte oss. Vi ska in till Nordstan nu och kolla lite, sen ska vi hämta henne på dagis :) AWWW.
Ikväll ska vi träffa Mange och hennes vän Sara, dom skulle ta med oss ut. Vilket gör att jag och Frida ska ner till systemet och handla lite, muuuma :D
Lägenheten som Mia och Simon har är så jävla FIN! När jag kommer hem ska ni få se lite bilder.. Hit ska jag och Mange flytta sen när Mia och dom flyttar till Trelleborg.. Haha :) Nej, nu lyssnar vi på sexy bitch, bäst att vi maxar volymen och gör oss klara.. Ikväll slår vi klackarna i taket.. imorgon lär ni få en uppdatering om hur kvällen slutade.. Hoppas ni har det bra där hemma...
Saknar...

I'm really missin' missin' you

OKEJ. JAG LYSSNAR PÅ "MEET ME HALFWAY"OCH BARA TÄNKER SÅ ATT HJÄRNCELLERNA BER MIG ATT TA PAUS, MEN JAG KAN INTE. JAG TÄNKER FÖR MYCKET. HAR FÖR MYCKET DÖTID. Ibland önskar jag bara att tiden stod still, kan någon fixa det?

Cool, I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you
Every single day, yes I'm really missin', missin' you
And all those things we used to, used to, used to do
Hey boy, what's up? It used to, used to be just me and you

Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookin' out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay

Ooh, ooh, I can't go any further than this
Ooh, ooh, I want you so bad, it's my only wish

Jag älskar mina sexy bitches. Always and forever!

JAHOOO

Oh herregud vad tiden går s a k t a idag! Jag sitter och väntar på att mah boss ska ringa för att säga om jag ska jobba eller inte? Vad är detta för liv egentligen? Istället hade jag kunnat fika eller fota med Emmsihjärti eller gjort något annat kul tillsammans med henne! :) Jaja, vi pumpade riktigt hårt idag på gymet i alla fall (jag, hanniipie och joje!). Kändes i min kropp att jag var där igår också, armarna och mage ömmar ganska mycket. Tycker på någotvis att det är skönt.. Känns som om man gjort nytta lixom! :) Jaja, min "diet" att inte äta sötsaker och inte för mycket kolhydrater går faktiskt bra. Måste erkänna att jag var JÄTTE och nu menar jag JÄTTE sugen på gotte igår, men jag gick förbi kiosken på Södan med snabba steg och var lagom stolt när jag var utanför dörren! Wi :) Fast måste erkänna att jag längtar till helgen, då jag ska äta en massa gott :p

Hörs sen!

Juuuuvliga tisdag

Nu ska jag gyma lite med Hanniipie, sen ska jag förmodligen jobba! :( Fast Bobban ringer inte förrens vid ett, dryyyyyyyyyyyyygt..


Sunny bitch!!

RESAN ÄR SÅ JÄVLA BOOOOOOOOOOKAD! ♥


"Jag lever min dröm.."


Put your hands up

Gymet idag var... tufft! Känner verkligen i varje armmuskel att jag har... KÄMPAT! Haha ;) Det var två tjejer som också var där, biffar... och jag var impad av hur dom såg ut. Jag vill också ha muskler, fast kanske inte så stora som dom. Men sådär lagom ni vet? Jaja, ska dit imorgon igen om det inte blir jobb. Då jävlar! Snart är jag större än Bobby, eller nä.. haha!

Nu ska jag iallafall bada, sen kommer Dajana hit en liten sväng innan jag ska upp på.... INNEBANDY TRÄNINGEN! Jag är glad!


Fight for this love

Hej vänner och ovänner, alla glada alla sura och alla älskare och alla hatare! Hur mår ni? Jag mår jätte bra. Vaknade för en cirka 30 minuter sen och det är väl lagom, jag sov som en stock hela natten och jag känner mig verkligen utvilad! :)

Klockan ett ska jag ner till min rehabträning och sen ska jag förmodligen träna gym! ;) Har inte bestämt mig än, men det blir förmodligen så! Annars kommer väl Mira vara som en igel på mig, bäst att göra som hon säger ;)

Hoppas ni får en underbar dag! Så hörs vi sen?

Take it off


Utsidan speglar insidan..

OKEJ! Grips inte av panik nu, alla tar det lungt och bara läser ALLA rader som jag kommer skriva. Är ni med mig? BRA! Imorgon börjar min "diet" eller diet ska vi fan inte kalla det alltså, eftersom jag inte tränar lika mycket som jag gjorde innan jag blev skadad, så har jag förmodligen gått upp typ 2 kg och jag känner mig aldrig aldrig aldrig någonsin nöjd med mig själv och det är hemskt, tycker jag. Därför ska jag försöka undvika kolhydrater eller inte undvika, men bara käka mindre av det och MINDRE AV ALLT DET SÖTA! Hur tror ni det kommer gå för mig? Jag hoppas att jag kommer klara det, i hope i hope i hope...

Gårkvällen var riktigt bra, hade verkligen svin roligt. Jag har aldrig någonsin sett så fulla människor som Taxi och Favv. Jag blev ganska rädd för Favv, hans ögon korsades och han bara fnittrade hela tiden. Haha :) Taxi mummlade och vi bara nickade och sa "Jaja, ja okej".. Fasten vi inte fattade vad han snackade om! Haha! MCD idag med Joje var verkligen pricken över i:et och det var längesen jag skrattade så mycket.. hade nästan glömt hur magiskt det är med skratt... typ såhär glad var jag → :D Handbollen var inte jätte bra, den var faktiskt skitkass och vi såg inte ens andra halvlek. Kom hem, snackade med päronen lite och nu sover båda i soffan, skräll? Inte direkt...

Sitter och lyssnar på musik, kaffekoppen finns till höger om mig. Svart ska det vara, kaffet då alltså. Pusher med Henok är på, hans röst är mysig/farlig på någotvis. Men jag gillar det, när det är lite sådär... mystiskt! Men ja, jag är väl lite av den halvkonstiga typen.. den som vill ha kakan och äta den, den som aldrig riktigt blir nöjd med något.. sen är jag väl lite av en... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! ;)


Lyckopiller - Tittsie - BFF - 2a halva - sexy bitch! Ett kärt barn har många namn ... ♥


Giiiilllaaa

Joon är askalas Taxi likaså, bara det att Taxi pratar makedonska.. GILLAAA

Assfuckingbin

Nu är vi lagom fulla. Eller ja, berusade.. gjorde precis bullar i ugnen.. blev brända. Assbin skulle vakta dom (vi såg vad det blev av det!) men det är helt OKEJ. Vi är inte alls hungriga! (eller?)

PUSSPUSSPUSSS

Memories <3<3<3<33<


Listan går bra... vi är över 120 personer och måste sålla bort en massa.. Som vi tex. inte umgås med såååå mycket. Asjobbigt :( Svin rädd att många ska bli sura, jätte jobbigt....

Jag älskar mina sexy bicthes, nu ska vi dricka öl och bara ÄLSKA vårt liv. Jag älskar Joje och Frida, ni är ett av det bästa i mitt liv. Ni vet det vaaaaa?????????????????

Saknar Marjo (om du läser dettaaa!) Ps.. världens bästa Favv på bilden..

La la la laaaaa...



HEEEEEEEEEEJ LOVERS!!! ;) Allt bra idag? Fick sluta tidigt idag, jobbade bara i tre timmar. Så jäkla skönt :) Tog bussen till huset och nu är jag, Joje och Frida (som fick gå hit, haha!) här och vi ska skriva lista osv. till festen. Är döööööööööö taggad, är nì? Vi dricker lite vin och har spelat fia med knuff, helt okej... Frida vann. Skräll? Nej. Men vi älskar dig, ändååååååååå!!!

Nej, nu ska vi fortsätta dricka vin och fixa en massa. Ha det underbart lovers, ni är bäst!!!!!
Saknar Tompa och gänget, men snart ses viiiiiiiiiii.. WIIII :) Ps. Favv är bra, nej.. inte bra... magisk, bästa... underbar... MÅNGA BENÄMNINGAR!!!! Ikväll ska vi korka upp champange... fira att vi är Favvos... woooonderbart...

Biiiina!


NEJ.



OKEJ. Jag gick precis in på toaletten, kollade mig i speglen och förstod att jag faktiskt inte mår okej. Nej, nu är det inte huvudet som spökar.. jag menar allmänt, inom mig, i hjärtat.. förstår ni? Känner mig som världens deppigaste människa på denna planeten och det känns som om jag bara springer runt och gömmer mig. Nu ska jag fan ta tag i mig själv. På onsdag ska det bli skönt, dö jävla skönt ...

Jag ska färga tillbaks mitt hår och ta tillbaks mitt riktiga jag.


Sweet dreams


Såhär fint fick jag det på alla ♥ - dag! Mysigt va? Världens bästa Favvo...

Gymet igår gick jätte bra, blev svimmfärdig ett litet tag med det löste sig med vatten och benen upp i vädret :) Sen pumpade vi ti maxZ och idag kan jag erkänna att jag har träningsvärk i armar, mage, ben och bröst.. fy tusan! Det är ju ett bevis på att man gjort ett hårt jobb! ;) Påtal om jobb.. så jobbade jag på Istanbul igår, fick även stänga.. och det gick jätte bra. Ska jobba idag igen vid fem, tänkte gå ner till stan innan.. men jag orkar inte. Huvudvärken börjar smyga sig på mig... IGEN. Hatar detta... Känns som om gud straffar mig för något? :(

Nej.. nu ska jag göra mig klar.. eller ja, föna håret, sminka mig och hela den biten :) Hoppas ni får en magisk lördag!! :)

PUSS&KRAM ps.. jag älskar Frida! ds..

My cool

Vaknade för en liten liten stund sen, är ganska pigg.. eller så tror jag att jag är pigg? Vet inte riktigt vilket av det? ;) Väntar på Hanniipie som ska komma och käka frulle med mig, sen ska vi åka till gymet.. Ska bli dö skönt. Hoppas bara att där inte är så mycket folk, då blir det att man bara snackar. Ha ;) Vid fem idag ska jag jobba och jag tycker faktiskt det ska bli roligt. Så vi får hoppas att det går bra :)

Ha en underbar daaaaaag :)

This is it?

Nu ska jag ut och gå. Jag behöver rensa mina tankar..

<3<3<3






I fucking love u Pavla















Min pojkvän











Kompis :)

Feb. 18, 2010


Har inte mått bra på hela veckan och jag vet inte varför. Känns som om jag kommer förvandlas till en fet ko eller något. Min kropp fungerar inte som den ska och det skrämmer mig. Ska iallafall till gymet imorgon och pumpa sönder magen och armarna så att jag blir helt skakig. Då har jag gjort ett bra jobb, inte innan dess.

Jaha.. helgens bravader var kul. Jävligt kul faktiskt, vissa stunder. Tackar allt sällskap för det, speciellt Tittsie! Du är min pärla! Men självklart de andra sexy bitches med. Som ni förstått mår jag inte så jätte bra i mig själv just nu, därför.. dålig update. Jag vet inte själv vad det är för fel, men än att jag är jätte missnöjd med hur jag är just nu, är i en period där jag tycker jag är tjock, ful och äcklig.. Funderar på om det har något med denna JÄVLA hårfärgen att göra? :(  Svårt att förklara kanske, men känner att det inte finns mycket som klaffar.. finns saker jag är jätte glad att jag har i mitt liv. Men jag är så rädd att förlora det att jag sätter upp en spärr som säger "Såra inte, säg inte så, gör inte så".. Jag är rädd för att göra fel. Varför är jag rädd för det? Äh, skitsamma. Orkar inte sitta här och göra er deppiga. Men kände att det var bra för er att veta? :) Om jag verkar off och skriver EMO-texter! ;)

Vet iallafall att jag saknar sönder Mange, vet inte hur många gånger jag ringde henne och bönade och bad henne komma och hämta mig. Det är som det är. Det finns ingen som förstår mig som du. Du kan vara på andra sidan jorden i flera tusen år och ändå känna mig bäst. Marjo är också en människa jag skulle behöva just nu! :) Men jag är sjukt jävla stolt över er, att ni vågar göra det ni gör...

Skriver mer sen...... måste fixa en sak!


Bättre.. och bättre.

HEEEEEEJ :) Idag har jag varit med Frida typ 75% av hela denna dagen och det gör inte mig något :) Först kom hon ju hit med frukost, sen gick vi hem till henne och fixade en massa. Sen åkte jag buss hem och la på soffan vid tre, somnade.... vaknade vid sju igen. Lyckad dag? Jag är trött precis hela dagarna och mår dö konstigt. Ont i huvudet osv. Känns inte helt okej :( Det var meningen att jag skulle till träningen idag, men hade som sagt ingen ork i kroppen. Ringde mitt lyckopiller (Frida!) och hon kom hem till mig. En stund efter sä hämtade vi Joje och vi har bara suttit och snackat :) WIIIII!! Nu är vi hemma hos Favv och jag ska minsann se ishockey, vare sig han vill eller inte.. ;)

Vi hörs imorgon... PUSSSS

Förlåt... igen

Hej :) Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, var iväg hela dagen och jag sov inte hemma inatt! Har nästan precis vaknat och nu är Frida här, hon kom med frukost.. visst är hon fantastisk? Nu ska vi käka lite och kolla hotell till Nyköping? Norrköping... eller vad det var! Haha :)

Vi hörs senare! Okej? :) Ha en bra dag!!!
PUSSS OCH EN MASSA KÄRLEK TILL ER

Baby you are my hero

TILLLLBAAAAAAAKS!!!!!!! :D Bra va?

Har haft en jätte bra helg och har massor av bilder och visa er! Ska såklart lägga in dom, håller på redan nu. Men det är 628 bilder som ska in, så det kan ta lite tid! :) Men återkommer så fort det är klart, OKEJ?

Håll ut!!!


SOMETIMES I FEEL LONELY


Nostalgi











Lite nostalgi. Jag behöver det. För jag saknar Rhodos.. Som fan!!!!!

Jag kokar ihjäl. Jag helt seriöst, KOKAR ÖVER. Fattar inte hur du kan ha en så jävla dubbelmoral och man får fan bara veta MER OCH MER om hur du verkligen är. Önskar verkligen någon kommer plocka ner dig på jorden, shit!!!!!

Can you meet me halfway?

Först vill jag tacka Emma för en mysig fika! Mycket prat, om allt mellan himmel och jord! Tack hjärti ♥

Ska snart träffa min andra halva och sen åka till Joon för han ska klippas! Jag har fått äran att bestämma hur det ska se ut, eftersom han har valt min nuvarande hårfärg, brun! Spännande.... ;)

Pratade med T i två timmar igår, vi pratade också om allt mellan himmel och jord. Skönt att rensa luften och han hade mycket inom sig som han ville prata om! :) Klart man ställer upp, always!

Nej, nu ska jag fixa mig! (skriver mer om min dag (födelsedag!) ikväll/natt!!
Ps. Min mobil är stendöd.. om ni försöker nå mig.. alltså! :)


"Ooh, I can't go any further than this
Ooh, I want you so badly, it's my biggest wish

Cool, I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you
Every single day, yes I'm really missin', missin' you
And all those things we used to, used to, used to do
Hey girl, what's up? It used to, used to be just me and you

I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you
Every single day, yes I'm really missin', missin' you
And all those things we used to, used to, used to do
Hey girl, what's up? Yo? What's up? What's up? What's up?
"


TACKTACKTACK

Tack alla underbara vänner för alla gratulationer! Verkligen! :-) Har haft en magisk dag och den slutade på bästa sätt tillsammans med mina fina sexy bitches! Blev dö överraskad och verkligen skitglad!! Berättar mer imorgon, ska ringa T nu sen ska jag sova!

Sov så gott ♥

20 ;-)

WIIIIIIIIIII! ;-) 20 BAST IDAG!


PUSS

Tillbringade min måndagskväll tillsammans med Fankan, Joje och Frida! Kollade klart SATC (vad fan ska vi NUUU KOLLA PÅ?) sen så spelade jag och Frida fifa, hon vann. Hon var duktig och nä, jag ljuger inte. Hon vann till och med, 3-0 blev det! Jag vet, borde inte skriva ut det, men vafan.. hon var BRA! :-) Sen spelade vi kort, trodde jag skulle vara bättre på det, NÄ! Haha! Jag är inte bra på något som har med spel och göra!

Imorse kom FAVV HEM! Han var riktigt brun, ganska orättvist.. men kul för honom! ;-) Han verkade ha haft det underbart iallafall och det är huvudsaken! :-) Glad att han är hemma igen! ♥

Annars är det som det är... :-) Nu ska jag träffa Tittsie!

NI GLÖMMER VÄL INTE VEM SOM FYLLER 20 IMORGON??????????????????????????

Don't say no

Nuförtidenskamanvarablondochhastorabomberförattlyckasimponerapånågonochjahaaaaaaaajagkokarihjäl
förlåtnuskajagsovagodnattellernått

Sleep tight

Jobb avklarat idag, skönt! Är verkligen slut i huvudet just nu, ska bli så skönt att gå och lägga sig! Har haft en myskväll tillsammans med min andra halva och vi till och med fick ett ryck av att gå en runda vid halv tolv, gick bara en liten runda! Vi hann med 4 avsnitt av SATC! Nu är slutet nära, känns skönt! Vi har hela kvällen på oss imorgon med, det är såååå mycket som ska fixas! :-) Imorgon ska jag på jobb-interjuv och fixa rehabtider och sen ska jag och Frida till Malmö! GRAAANDE!

Bingen kallar.. Sov så gott sötnosar! :-)

Frida & jag på Rhodos! ♥

So why don't you slide?

Tack Lillfi, Frida och Emma för en myskväll. Och förlåt för att jag är en dålig förlorare! ;-)

Som sagt! Igår blev jag ännu 1,5 kg tyngre efter att ha käkat mig så mätt att det tog mig 15 minuter att orka gå upp ur stolen jag satt på, är det illa då? Frida och Ola kom och hämtade mig, sen hämtade vi min väska och drog vidare till Hemmakväll för att Ola skulle handla godis! Därefter hämtade vi upp Emma, handlade mat till henne och Frida sen hämtade vi Lillfi. Vi fixade mitt hår, färgade det igen eftersom färgen började gå ur. Jag blev skitnöjd och känner mig dö snygg! HA! Frida skulle hämta sina föräldrar i Höllviken, så jag och Emma åkte till henne och där befann sig Jeppa och hans GANG! Dom spelade fifa och jag fick till och med spela, fast jag s-ö-g som vanligt! Eller nja, jag var bättre än Robban iallafall! Fast jag vet inte om det är någon tröst? Skitsamma! Frida kom och hämtade mig sen, vi drog ut till huset och la filtar på golvet och kollade SATC, mellan avsnitten tog vi cigg och pratade! Sen somnade vi riktigt gott (på det varma golvet!) och vaknade inte förrens sent! Skönt! :-) Fick träffa Favvs mamma idag med, sötare får man fan leta efter! Hon verkar vara dö lätt att prata med och är så öppen, jag bara äääääääälskar såna människor! :-) Hon gjorde mig glad!

Nu sitter jag här hemma, ska faktiskt dra och jobba snart. Det ska bli skönt, rensa lite tankar. Jag har en enorm nervös känsla i kroppen.. tror ni inte det är för att jag snart fyller år? SKA BLI SÅ ROLIGT! Nej. Nu har jag verkligen inte tid här mer.. vi hörs helt enkelt senare!

Alaluusua!


En jätte gammal bild på mig och Mummi! Nu är hon smalare och jag tjockare. Inte okej! Jag och Mummi tog lite ego pics innan, när de andra drack kaffe. Vi fotade typ 4 foton, och ett blev bra. Haha! Minä rakkastan sinua!
MITT BÄSTA, alltid!!!

Brådis!

Nu är det brådis! Ska snart iväg till mormor (Mummi!) och käka en massa mat med släkt och grejjeeer! Kommer bli super roligt, eftersom det var längesen man såg alla! Ikväll ska jag umgås med en drös tjejer och spela Wii! Sen ska nog Frida färga om håret, kommer bli KALAS! :-) Vi hörs sen hos Frida vetja!!!

Saknar dig!

Dagens 2.


Dagens eller ja, gårdagens! ENJOY! :-)

Update.

Okej Bina, bättre upptadering nu! Okej, ska bli. Jag tänkte summera min dag, min kväll och min natt fram tills nu? Låter det OK? Yey! Sov hos Linda tors-fredag tillsammans med min numera andra halva Tittsie. Vi var först i huset och kollade SATC (det är så fruktansvärt BRA!) och sen handlade vi lite käka, åkte tillbaks till huset för att kolla ännu mer SATC. Underbart! Sen drog vi som sagt hem till Limpan, hon somnade, snarkade, vaknade, somnade och snarkade. Jag och Frida kan ju inte leva utan Carrie och gänget, så vi tog med hela boxen och kollade på ett avsnitt till innan John Blund kom förbi. Mitt i natten hade jag bara börjat klia Frida i håret? Jag kliar människor i håret när jag sover. Då är man allt annat än frisk, eller? Sådär snäll är jag ju inte i vanliga fall, ni vet när man säger.. Man vill ha kakan och äta den, jag är mer.. vill bara ha kakan hela tiden och äter den typ... SEN! Haha! ;-) Så... om ni vill bli kliade i håret.. ring.. 0410 - X X X X X X X X X X X!!! AJDEEE

När vi vaknade hos Limpan var jag allt annat än pigg. Frida som har vänt på dygnet men ändå är pigg på morgonen (hon måste fan gå på något!?) ville spela Wii. Jag orkade såklart inte, eftersom det kändes som om en lastbil hade kört över min ryggrad efter att ha sovit i soffan som brukar vara skön? Jaja, dom började spela.. Jag tog en mogoncigg vilket INTE är så vanligt, men jag tänkte "Jag kanske bli pigg".. Nej, det blev jag inte. Så det ska jag inte prova igen! Haha! Gick sen hem för att prata lite med mamma och pappa, vi drack kaffe och snackade. Love u! Sen drog mamma och pappa, kvar var jag. ENSAM I HUSET! NICE? Drog ner till Rehab och skulle kolla med tider osv.. STÄNGT! Dampar man då? EEEEEY. Den här kvinnan traskade hemåt och gjorde sen mat åt lillebror som skulle ha träning med Skåne idag. När han väl kommer hem och maten är klar, då har han redan käkat.... PÅ MCD! :( WIII! Min lyckodag! NAAAAAAT.

Dajana kom hit, vi fottttttaaade en massa fina bilder och sen tog vi bussen till Favv! Busschaffören idag på linje 3 var den suraste människan jag någonsin mött. FYFAN VILKET BETEENDE. Inte OKEJ. Jag brukar för det mesta vara glad och när jag inte är det, försöker jag inte visa utåt att jag är sur/irriterad. MEN NÄ. Surgubben var så sur att jag bara ville gå fram och fråga vad hans FETA problem var.. SHIT. Åk aldrig med buss 3. Kom ut i huset, (känner mig fan som hemma alltså!) vi drog sen hem till Hanniipie för att låna en dammsugare eftersom Favvs är sönder? Den suger lixom inte. Ha-ha! Fick dammsugat och moppat golven, jag är fan en helt okej husmor alltså. Dö nöjd kollade vi (Jag, Rihanna, Joje, Tittise och Hanniipie) på SATC. Love u! Ni är så jävla bra! Nu sitter jag här. PIGG.. men ändå trött..



Bina. Bini. Binisbanan. Här tror jag att jag kan styra världen..

.. Men det var ingen som lyssnade på mig, så jag gick ner!



OKEJ! Bästa bilden för idag. Så jävla fin! ♥ Stolt fotograf!

Känner inte igen mig själv. ÅRH..

I mitt framtida hus

Jag svär.. dom är inte mina!



JOJE - Fantastisk vän på alla sätt och vis!!

När jag kom hem fick jag en överraskning, där låg Dempa/DD/Draken i vår soffa och sov. Min lilla älsklings brosa! (efter Danne då!) Han åker till Umeå igen på måndag, ska ner och gosa sönder honom!! Ha-ha!

Sov så gott! Hörs om några timmar!

Drop down

HEEEEEEJ VÄNNER. Jag vet, jag är k-a-s-s! Jag ska bli bättre, jag lovar försöka! :-) Jag och Favv har kommit på att man inte ska lova saker, utan försöka. Blir bäst så, har vi kommit på.. eller ja, han. Eftersom han är den klokaste av oss två. Nej, igår var det sex and the city maraton igen, jag bara äääääääälskar Carrie. Hon är sådär härligt fräck. Tänk att få leva hennes liv för en DAG. Jag hade vara i paradiset! Nu snart ska jag till Lyftet och fixa rehab, yepp.. snabbare desto bättre. Eller hur? Sen ska jag och Mirababy till gymet och pumpa. Så mycket gotte jag har käkat denna veckan, ja.. ush. Ni förstår inte!! Så nu ska DET bort, så jag kan äta ikväll. HAHA! ;-) Blir väl lite SATC och någon film med mina älsklingar ikväll. Vet inte riktigt vem som kommer, men alla sexy bitches är välkomna.. om ni nu läser detta?

Vad ska ni göra ikväll? Något roligt? Tell meee!
T

4a sexy bitches

TJAAAA ;-) Sitter hos Joje nu, vi ska filma något tills deras projekt! Fast just nu, funkar inte kameran. Så nu ligger vi bara i soffan och snart ska vi kolla lite på resor. BALL! Ikväll ska jag till skolan, sen är det match. Dock får jag inte lov att spela, men jag ska förmodligen sitta på bänken som stöd. WIII ;-)

Vad ska ni göra idag?

High on life

High on life - High on life - High on life - High on life - High on life - High on life



Nu börjar all denna sakna bli extremt jobbig. Jag blir lite sådär tokig, rastlös osv. Fast om bara 6 dagar kommer Favv hem så det är skönt! Sen är det tråkigt att dom vännerna man har så förbannat roligt med, bor i en annan stad. Helt sjukt. Fast å andra sidan så kanske man har mycket roligare när man ses så sällan? Eller nä, det stämmer fan inte. Jag har alltid skoj med mina sexy bitches, nej Bina. Den teorin håller inte. Tyvärr. Årh. Jag saknar iallafall mina Göteborgska hjärtan! Men snart ses vi igeeeeeeeeen!


Oh, yes I do

God morgon lovers! Allt bra med er idag? Med mig är det okej, lite trött bara men det får man lov att vara! Idag ska jag gyma lite, måste ju börja med min rehabträning redan nu, fast idag ska jag bara träna mage/rygg/armar. Har precis skickat SMS till grekjävlen, men vet inte om hon svarat, för jag har såklart förlagt min mobiiiil vilket jag blivit expert på nu dom senaste dagarna. Inte okej! Tänkte plugga lite matte idag med, eftersom jag missade lektionen igår. Sen ska jag förmodligen upp på träningen, om mitt knä pallar gå dit. Ska se om jag kan övertala Frida till att gå dit med mig ;-) Hihi!

Nej, nu ska jag byta om. Hoppas ni får en underbar dag! :-)

Sleep tight

OKEEEEEEEEJ. Rekord idag!! SJUKASTE NÅGONSIN! OKEJ. HEJ ALLA NYA LÄSAREEEEEE! Kul att ni kikar in här, hoppas ni stannar! ;-) Detta gör att man verkligen VILL blogga!!!!! KÄRLEK TILL ER!

Nu ska jag sova! Sov så gott!!


you're my wonderwall

Åh, saknar mina göteborgska hjärtan! ♥

Jag pratade med Mangelisa innan, jag ska åka upp och hälsa på snart. Antingen nästa helg, eller näst nästa? Haha! ;-) Ska bli riktigt kul och bara umgås du och jag, det var sjukt längesen! Då ska vi dela en flaska vin och bara snacka skit! Uh, saknar dig faktiskt.. jätte mycket!

I samma veva kanske man ska hälsa på T och thaaaa gang. Hade varit roligt.. snart kommer Favvo hem också, woooonderbart... ;-)


Home.. sweet home


Världens bästa! I love u

Undra vem som gjort denna enormt goda salladen? :-)





Suddig.


You make me wanna

SÅ JÄVLA GODA NYHETER GOTT FOLK. Mitt korsband är inte av. Jag är glad, sjukt jävla glad. Trotts att det är världens jävla snökaos så är jag super lycklig. Ska ha myskväll med mamma idag, skit härligt. Har köpt godis och läsk och nu ska vi se film tills PH börjar. Fint!! :-)

Ni ska få se bilder sen.. som jag tagit idag.. HAHA! ;-)

With you

Dricker te. Jag är nervös. Sjukt nervös. Jag är så nervös att jag springer runt i huset och gör pappa mer eller mindre crazy. Detta kommer gå bra. Jag känner det på mig. Jag bara gör det. Det tråkiga med denna dagen är såklart att det SNÖAR IGEN. När fan ska detta sluta? Är riktigt trött på kylan och bara en massa snösnönsnö. Jag vill ha vår, så man kan springa runt i sina sneaks och sin skinnjacka. Det hade varit underbar! :-) Wii. Ikväll ska jag gymma med Mira tror jag, om beskedet är bra. Annars ska jag hem och typ.. göra världens planering för träningen jag ska ha framöver. Så jag kan bli frisk som en nötkärna! :-)

Vill ni ha en dagens idag?

Du är så, yeah yeah...

Sådär ja. Nu är jag klar. Det är så himla skönt att bara ligga där och bli ompysslad, solade efter jag varit hos Therese :-) Hihi! Nu ligger jag bara på soffan, ska snart ta mig en dusch och göra mig klar.. Mitt hår ser ut som en risboll. Vi kan höras lite senare..

Håller ni tummarna för mig?

Han kan inte.. för han... vill inte/Örjan Lax

Jag har haft stora problem med att publicera mina inlägg. Dom kommer alltså inte upp som ni märkt. Hoppas nu att detta inlägg kommer upp. Annars blir jag mer eller mindre... rasanade!

Min helg har varit kanon på alla sätt och vis. Verkligen! :-) Är superglad för att jag har så fina vänner, som alltid ställer upp när jag själv blir som ett nervvrak. Fast det händer inte sådär jätte ofta. Ja, nu hade Madde och Lollan åkt iväg. Tror nog det var Malaysia först? Fasten man inte umgås med dom, så är det klart att man kommer sakna dom på träningarna. Men hoppas ni får 10 underbara veckor! Själv vill jag också snart åka, hade varit riktigt nice.. Fyller ju 20 om bara åtta dagar. Sjukt? Och då innerbär det att det bara är sju dagar tills Favv kommer hem. Längtar ihjäl miiii.

Ja, nej nu ska jag noppa mina ögonbryn hos Therese, jag vet.. jag kan alltså inte själv. Hon är skitduktig och alla som inte heller kan och inte vill ta några risker, gå till Therese! :-)

Vid 15.00 idag.. ska jag och pappa sticka till sjukan. Ortopedavdelningen. Jippi. Om dom inte gör något åt det, kommer jag förmodligen sparka doktorn i skrevet och säga att jag under dehär 3 veckorna som jag varit borta, gått upp 1,5 kg. Inte okej!!

Nej.. Nu måste jag kila. Ska gå ner till stan, har tid halv elva.. :-) Så vi hörs senare!
Ps. Saknar Marjo!!!

RSS 2.0